onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ilk olarak söylemek isterim kii 1-2 hafta idare etmek için teknobit temasını kullanıyorum sitemi acalı henuz 1 gün oldu şuanda kendi temamı kodlamaktayım henuz bitmedi temanın %100 bittikten sonra yayına gecicektir.
Webmaster adına yararlı paylaşımlar olucaktır.
Destek amaçlı makalelerime yorumlarınızı eksik etmezseniz cok sevinirim gercekten ilk günler için desteginize ihtiyaçım olucaktır.
http://www.etkindizayn.com/
Dijital Bir Yazı Atölyesi
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi sevdim, hayırlı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteyi beğendim ama logonun yanındaki reklam banneri hiç yakışmamış ? logo rengi ile oradaki turuncu renk uyumlu olmamış
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Kardeşim hayırlı olsun sitenin arka planını logonun rengi yapsan daha iyi gibi sanki çok koyu kalmış şu anda.
Ayrıca alan adın sanki yazlım firması gibi ben ilk linki görünce öyle bir beklentim oldu.
onuryurt
minecraftharitalari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Arayuz Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumunuz için teşekkür ederim takip etmenize sevindim :)
Ek Olarak:
halo9217 adlı üyeden alıntı
siteyi beğendim ama logonun yanındaki reklam banneri hiç yakışmamış ? logo rengi ile oradaki turuncu renk uyumlu olmamış
dediklerinizi dikkate alıcagım kardeşim logo rengi hakkında normalde kurumsal esas olan logomuzu kullanıcaz ;)
Ek Olarak:
kendineozel adlı üyeden alıntı
Kardeşim hayırlı olsun sitenin arka planını logonun rengi yapsan daha iyi gibi sanki çok koyu kalmış şu anda.
Ayrıca alan adın sanki yazlım firması gibi ben ilk linki görünce öyle bir beklentim oldu.
logo rengi ve sitemizde bulunan tasarım degiştirilecektir ilk gün idarelik kullanıyorum
Dediginiz gibi yazılım degilde web tasarım adında olucaktır kurumsal tasarımımıza gecicez calışmalar sürüyor "etkindizayn" yaklaşık 3 yıl önce ücretsiz bi platformda hizmet vermekteydi fakat kullandıgım platfrom php desteklemedigi için domain almak zorunda kaldım uygun fiyatlarda elimden geldigi kadar web tasarım veya grafikerlik yapıcam inşallah
:)
Ek Olarak: Konu günceldir.
Dijital Bir Yazı Atölyesi