Bankaların nakit ihtiyaçlarınız için kredi taleplerinize olumlu yanıt verebilmesi için kredi puanlarının oldukça önemli olduğu bilinmektedir. Bu noktada bankaların dikkat ettikleri kredi puanlarını kısa sürede arttırmanın en kolay yolu sahip olduğunuz kredi kartlarını düzenli olarak kullanarak, borçlarınızı düzenli olarak ödemektir. Ev hanımlarının ev ihtiyaçlarını kredi kartı ile gidermek için talep ettikleri kredi kartları çoğu banka tarafından çalışmadıkları ve haliyle gelir beyan edemedikleri için olumlu yanıt almıyor. Fakat ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar tercih edildiğinde ve bu kredi kartlarının amacına uygun olarak kullanıldığında geliriniz olmasa dahi ilerleyen dönemlerde kredi taleplerinize de olumlu dönüş alabilmeniz konusunda yardımcı oldukları bilinmektedir.

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankaları sizler için derlediğimizde;
TEB She Card: Türkiye Ekonomi Bankası tarafından ev hanımlarına verilen kredi kartı Bonus kredi kartı özelliklerine sahiptir. Özel olarak kadın sağlık harcamalarına ve kozmetik ürünlerine ekstra 3 taksit vermektedir.

Şekerbank:
Bütçem Benim Bonus Kart olarak adlandırılan kredi kartında her ay kendinize harcama yapabileceğiniz bir üst limit belirleyebiliyorsunuz. Bu sayede ay sonlarında sürpriz kredi kartı ekstreleri ile karşılaşma ihtimaliniz ortadan kalkmaktadır. Kredi kartınız ile altın yatırımı yapabilmeniz ise altın hesabı açma talimatı vermeniz sayesinde mümkün kılınmaktadır.

OdeaBank:
Banka tarafından sunulan Bank’O Card kadınların almakta zorlanmayacakları kredi kartları arasında yer almaktadır. Cep telefonunuz aracılığıyla yapacağınız başvurular ile alabileceğiniz kart için herhangi bir şekilde yıllık kart aidatı alınmamaktadır. Nakit avans özelliği de bulunan kartı hem yurt içinde hem yurt dışında kullanabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ekonomidevi.com/ev-hanimlarina-kredi-karti/