evden eve nakliyat platformu sitemiz açilmiştir
Site adı : www.evdenevenakliyatplatformu.org

Nakliyat Şirketleri

Evinizi güven ve huzurla profesyonel ellere teslim edin. Anahtar teslimi hizmetimizle en küçük hasarınızı bile karşılıyoruz. Ev taşıtmayı dert etmeyin. Nasıl taşınacağım diye düşünmeyin. Çünkü nasıl tanışacağınızı düşünmek bizim işimiz. Biz sizin yerinize düşünüp çalışalım.

◾Ofis Taşıma

Ofisinizi biz taşıyalım. Hiç bir zaman kaybı yaşamadan, taşındığınız yerde hemen işinize başlayın. Ofis taşıma'da Türkiye'deki kurumsal bütün taşımaların tek adresi Efendioğlu Nakliyat. Lütfen ofis taşımacılığındaki referanslarımıza bakınız...


◾Ücretsiz Expertiz

Nereden nereye taşınırsanız taşının. Eşya miktarınız ne olursa olsun. 7/24 ücretsiz exper hizmetimizden faydalanın. Eşyalarınızı yerinde görmesi için gönderdiğimiz uzman personelimiz, aynı zamanda taşınma esnasında işinizin sağlıklı bitirilmesinden de sorumludur.


◾Eşya Depolama

Eşya depolama, sistemimiz sayesinde, artık fazla eşyalarınız size yük olmayacak. Eşyalarınızın miktarı ne olursa olsun, bize getirin. Biz eşyalarınızı toz, kir ve nemden uzak bir şekilde 7/24 güvenlikli depolarımızda sigortalı muhafaza edip, istediğiniz gün istediğiniz yere getirelim.


◾Şehirler Arası Nakliyat

Hangi ilden ile taşınırsanız taşının. İstediğiniz gün istediğiniz saatte ulaşılması en güç noktada bile olsanız, bize tek telefonla haber vermeniz yeterli. Sizi istediğiniz yere taşımak bizim işimiz. Sadece gideceğiniz yeri söylemeniz yeterli. Profesyonel ekibimiz hizmetinizde


◾Ambalajlama

Eşyalarınızı kırılma ve çizilmeden korurken aynı zamanda hijyenik koşulları da göz önünde bulundurmaktayız. Bizim için hasar alma ne kadar büyük bir sorunsa eşyalarınızın hijyenden uzak taşınması da o kadar büyük bir sorun. Eşyalar hijyen ve özenle taşınırsa değer kazanır ve özen gösterilir.

http://www.evdenevenakliyatplatformu.org