Arkadaşlar 5 aydır sadece beğeni hizmeti veren sistemime "Abone ve Arkadaş kasma" ekledim. Fakat sistemde bu özelliği kullanan çok fazla kişi yok. Şöyle açıklayayım, beğeni sisteminde üyelerin güvenliğine ve memnuniyyetine çok fazla önem veririm. Şuana kadar üye olanlar sadece durum beğendirme ve s. için üye oldular, yani onların haberi olmadan birilerine abone olmasını istemiyorum o zaman diğer sistemlerden farkımız olmazdı.

Nasıl çalışıyor?

İlk önce Adres : http://wofy.biz/like/ bu adrese girerek access token kodunuzu alın ve yapıştırıp giriş yapın.

Daha sonra : http://wofy.biz/like/profil.php bu kısma girin. "Abonelik Sistemi" ni "Aktif" yapın. ( Not : eğer aktif yaparsanız bu sistemi kullanan diğer üyelere sizde abone olup arkadaşlık isteği yollarsınız, ve "Deaktif" yapabilmeniz için 3 gün beklemeniz gerekir )

Aktif yapdıktan sonra "Değiştir" düğmesine tıklayın.

Ardından bu adrese girin : http://wofy.biz/like/abunelik.php buraya girerek "Abone ve Arkadaş kasmak için tıkla" butonuna basın. Bu sistemi 3 gün aralıkla kullanabilirsiniz ( Not : Gönderilecek abone ve arkadaşlık istekleri beğeni limitiniz kadar olucaktır. Amma Toplam Abone Sistemini Kullananlar yazısının önündeki rakama iyi bakın. Eğer limitinizden az kişi kullanıyorsa az abone ve istek gönderilecektir. Sistem yeni eklendiği için şuan tek ben varım.

Sorusu olan varsa buyursun yardımcı olurum :)