alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet arkadaşlar yeni bir proje ile karşınızdayım.Herkes twiends.com ve Liked Win gibi siteleri bilir.Bende bunlar gibi bir site açtım ancak sistem biraz farklı işliyor.
Sitemizin Amacı Nedir ?
İnternetin en büyük devlerinden biri olan Facebook'ta sayfalarınız için karşılıklı beğeni sağlıyor.Bunun yanı sıra "Facebook Paylaş" bölümünde linkinizi ekleyerek o linkin facebookta paylaşılmasını sağlayabiliyorsunuz.Böylece sitenizi tanıtıyor ve daha fazla hit gelmesini sağlıyorsunuz.
Diğer sayfaları beğenerek kredi kazanabiliyorsunuz.Kendi eklediğiniz sayfalar içinde kredi değeri belirleyebiliyorsunuz.
NOT: Şimdilik kayıt olan herkese 50 kredi hediye ediyoruz.Dilerseniz çok ucuz fiyatlara kredi satın alabilirsiniz.
NOT2:Sistem ingilizceydi fakat 2 saat gibi kısa bir sürede elimden geldiğince türkçeleştirebildim.
NOT3:Warez ve Adult içerikli sayfaları/siteleri eklemeyiniz.Eklediğiniz takdirde silinecektir.
NOT4:Sizden herhangi bir facebook kullanıcı adı veya şifresi istemiyoruz.Şifrelerinizin çalınma olasılığı %0
SİTE KAPANMIŞTIR
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tema çok sade fakat büyürse güzel bi yerlere gelebilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
bekchur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
Binlerce oldu aynı script aynı tema aynı sistem en azından birazcık temayı düzenleseydiniz çok itici aynı sistemden çok fazla olması
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazmakta
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben bu scripten gördüm bir kaç defa fakat, tutdurmak imkansız değil, değişik uygulamalar yaparsanız bence çok güzel olur sağde ve kullanışlı bi tasarımı var mesela 1.000 puan biriktirene 1 tl verebilirsin.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu sistemi kullanan bir iki siteye dahil oldum ama sitelerle ilgilenmedikleri için bırakmıştım. umaırm siz ilgilenirsiniz. başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bu tür sistemleri kullanmak hiçbir fayda göstermiyor. Sadece beğen sayısı yüksek oluyor. Ama sayfada paylaştığınız şeylere yorum vb. şeyler gelmiyor. Çünkü çoğu kişi sizin sayfanızla ilgisi yoktur.
Ama doğal haline bıraksanız zaten ilgisi olan kişiler beğenecek ve sayfa çok daha aktif olacak.