Altınızda tanımlanmış satış danışmanlarınızdan belli bir komisyon kazanmak için hedef bir satış kotası tutturmanız gereklidir. Bunu ister takım olarak isterseniz şahsi kendi hesabınızla gerçekleştirebilirsiniz.

Komisyon oranından daha fazla gelir elde etmek için; altınızda tanımlı olan satış danışmanlarının satışları daha yüksek olmalıdır. Onların da satışlarını artırmak için tıpkı sizin uyguladığınız satış tekniklerinizi uygulamalısınız. Alt satış danışmanlarınıza bu yöntemi öğreterek ve bazı kampanyalar düzenleyip birtakım yardımlar vererek gerçekleştirebilirsiniz.



Satış primi kazanabilmek için en az ayda 140 Puan oranında yeni sipariş girişi olmalıdır.

Sizin ve altınıza bağlı grubunuz için 1 aylık kampanya süresi içinde genel toplamda;

Farmasi üyelik yaşamına dahil olduğunuzda ya da dahil olmayı mı düşünüyorsunuz? Farmasi kazanç planı 2021 yılı kariyerinde basamaklarda yükselmek için gereken en kıymetli konu diyebiliriz.

Hangi Farmasi derecelerine hangi yollarla ilerleyeceğinizi bu yazıda öğrenebilirsiniz. Bundan ne zaman ve ne kadar para kazanacağınızı, Farmasi Kazanç Planı sistemi ile öğrenmeniz mümkündür.

Öncelikle hiçbir zaman ben yapamam diyerek pes etmeyin. Farmasi Kazanç Planı 2021 yükselme basamaklarını tek tek istikrarlı adımlarla kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Her şeyin mühim noktası başlangıçtır.

Farmasi Kazanç Planı 2021 basamaklarını tek tek detaylarıyla birlikte size aktaracağız.

Farmasi Kazanç Planı 2021 basamakları sırasıyla aşağıda detaylı bir biçimde listelenmiştir.

Başkan> As Başkan> Elmas Direktör> Zümrüt Direktör> Müdür Direktör> Platin Direktör> Direktör> Müdür> Lider> Satış Danışmanı