Site/Blog Adı: Fiber Türkiye Teknoloji ve Bilgi Paylaşımın Yeni Adresi
Site/blog Adresi : www.fiberturkiye.com
Açıldığı Tarih:11.09.2013
Kurucusu/sahibi (isteğe bağı): Attack Red (Yani Benim)
Editörler (isteğe bağlı):Attack Red,Redly
Standartlar: Html,Php
İYS: Mybb&Wordpress
Site İçeriği & Amacı : Teknoloji alanında sizi bilgi sahibi ve etkin bir kullanıcı yapmak.Bunun yanında yaşadığınız teknoloji ve diğer sıkıntılarda size yardımcı olmak
Sitenizin avantajlı tarafı: Sitemizde elimizden geldiğince paylaşımlara özen gösteriyoruz.Özellikle bilgi ve eğlenceli paylaşımlar sunmaya çalışıyoruz.Aktif bir editör vardır oda benim ama ne yazık ki okuldan dolayı sabahları giremiyorum.Elimden geldiği her fırsatta online olmaktayım.
Bunlara ekstra olarak forum ve blogda hizmet vermekteyim.Blogumuza yoğunlaştım şu anlarda siteme sohbette kurdum.Blogumuzda sağ köşede yer almaktadır.Bunların yanında konu için gerekli düzenlemeler ve kuralları belirttim sitemde.Bana soru sormak isteyen blogumuzda destek kısmından sorabilirler benimle sohbet etmek isteyende sorabilir sorun değil online olunca hemen cevap veririm.Ücretsiz karşılıklı reklam yapıyoruz 125x125 reklam alanlarının hepsi ücretsizdir.Yeni olmamızın şerefine.
Blog için çok güzel ve sade bir tema seçtim ve modifiye ettim.Şu anda tam sitemize uygun bir tema olmakta.Alexada iki günde sadece kendi online olmamla 2 kat yükseldik her bir kişinin bize katılmasıyla dahada yükselecez.
Katılım artınca ücretsiz çekilişle bir adet .com gibi alan adı dağıtımı yapılacak üye sayısı arttıkca bunun gibi yarışmalarda artacaktır.
Bunlara ekstra olarak forum&blogda yazar ve mod. alımları yapılmaktadır.İsteyen herkes bana forumdan yada blogumdan ulaşabilmektedir.
Sen yoksa 1 kişi eksiğiz unutma emeğe saygı üye ol ve bir kez tavsiye et :D
Biraz uzun oldu ama okuduysan bir yorumu esirgeme emeğe saygı.
İyi günler Fiber Türkiye Yönetimi
Onayladığınız için teşekkürler