lostyazilim
tr.link

Film önerileri tanıtımı

5 Mesajlar 1.364 Okunma
lstbozum
tr.link

Blues23 Blues23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar.

Artık Yerli dizilerden sıkıldıysanız bunun çaresi Yabancı dizilerde bulabilirsiniz Yabancı dizi izle menin keyfi son derecede bol ve farklı dizilerle dolu olduğu için sıkılma şansımız pek yok.. Ee nede olsa Amerika yapıyor dimi :)

Spartacus senaristleri Ocağın ilk haftasında çıkacak olan Spartacus 3. sezon başladığında izleyebilirsiniz.

Orlando Bloom ile Milla Jovovich beraber çektiği filmi Üç silahşörler izle yebilirsiniz. 2011 filmidir tavsiye ederim.
Hugh Jackmanın son çevirdiği filmi olan Çelik yumruklar izle yin.. Gerçekten güzel bir aksiyon filmidir.

wmaraci
reklam

Ubeyd Ubeyd ubeyd değil ubeydullah Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 24 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
şuan yerli olarak Leyla ile Mecnun var bitek takip ettiğim.
oda takip etmeye değer bence ve herkese tavsiye edebilirim

Bir Kişisel Blog Yazarı: adamkarga.net

Damon Damon Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 10 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

Ubeyd adlı üyeden alıntı

şuan yerli olarak Leyla ile Mecnun var bitek takip ettiğim.
oda takip etmeye değer bence ve herkese tavsiye edebilirim

Avrupa Avrupa diye bir dizi daha var TRT 1 de yayınlanan o diziyide öneririm size.

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Kurtlar Vadisi Pusu - Tnt'de ! :D

Türk dizileri artık gerçekten izlenmez hale geldi, yabancı dizilere olan ilgim hergeçen gün artıyor.

Sitenize gelince milyonlarca film ve dizi siteleri arasına dahil oldunuz tebrikler. Siteniz hayırlı uğurlu olsun, ancak bu şekilde ilerleyerek bir başarı elde edemezsiniz. Sitenizin daha çok ziyaret edilmesi ve takip edilmesi için diğer sitelerden farkınız olması gerekmektedir. Açıkçası ben diğer sitelerden hiçbir fark göremedim. Konunuzu okudum yabancı dizi izleme sitesi sandım ama site hem film hemde diziler ile ilgili. Oysa sadece yabancı diziler olsa ve dizilerin tüm bölümleri hd kalitesinde izlenebilir olsa diğer sitelerden farkınız olmuş olurdu, yolun henüz başındasınız, iyi çalışmalar dilerim :)

wmaraci
wmaraci

Blues23 Blues23 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

mesut adlı üyeden alıntı

Kurtlar Vadisi Pusu - Tnt'de ! :D

Türk dizileri artık gerçekten izlenmez hale geldi, yabancı dizilere olan ilgim hergeçen gün artıyor.

Sitenize gelince milyonlarca film ve dizi siteleri arasına dahil oldunuz tebrikler. Siteniz hayırlı uğurlu olsun, ancak bu şekilde ilerleyerek bir başarı elde edemezsiniz. Sitenizin daha çok ziyaret edilmesi ve takip edilmesi için diğer sitelerden farkınız olması gerekmektedir. Açıkçası ben diğer sitelerden hiçbir fark göremedim. Konunuzu okudum yabancı dizi izleme sitesi sandım ama site hem film hemde diziler ile ilgili. Oysa sadece yabancı diziler olsa ve dizilerin tüm bölümleri hd kalitesinde izlenebilir olsa diğer sitelerden farkınız olmuş olurdu, yolun henüz başındasınız, iyi çalışmalar dilerim :)

Teşekkür ederim.. :)

Bu ilk sitem olmayacak, daha öncede bu tarz site açtım. Başarılı olduğumda var olmadığımda var.. Genelde 50bin hit ortalamayla gayet iyi ilerledim.
Dediğiniz gibi bu tarz siteler piyasada çok ama aynısıda olsa, Googleda en iyisi olan her zaman kazanır ;)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al