-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Film sitesi açmak istedim bundan 1 hafta önce ve hemen ertesi gün kurulumu yaptım şuanda sitemiz daha 7 günlük'tür. Şimdi sorum şu ki bildiğiniz üzere yüzlerce film siteleri mevcut benim alan adım ise Filmfullizle.org arkadaşlar okadar site içerisinden yükselebiliceğine dair ümit oluşmadığından sizlere sormak istiyorum acaba iş görür mü ?
Ümitsiz olduğum için tasarımımı keremiya kullandım ücretsiz yani .
Sitede 59 adet film bulunmaktadır . Tr sıralaması : 21.000 dedir.
Eğer olumlu yorumlar alırsam iş görür gibi ücretli tasarım yaptırmayı ve günlük film eklemeyi düşünüyorum.
Alan Adı: Filmfullizle.org
Site Yaşı : 7 Günlük
Tasarım: Keremiya
Film Sayısı : 59 Adet
7 Günde : 340 Ziyaretçi almıştır.
Global Sıralama : 1.932.117
Tr Sıralama : 21.447
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7 günde aldığınız 340 ziyaretçi organikse devam edin derim hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dünyayı Kurtarmak.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
benim sitem hdfilmrekortmeni.com du 7 aylık site ama bu sitenin alan adını dandik bi firmadan almıştım ilk bilmediğimdem transfer isteyim hiç cevap vermediler ticketlerimi kapattılar ben de mecbur başka bi alan adı alfım bu sefer isimtescil den aldım host uda alastyr den aldım hdfilmrekortmeni.com u da yeni siteme yönlendirdim o sitemin ziyaretçilerini yeni siteme çekiyom
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
film sitelerinin çoğuna bakıyorum hepsinde aynı tema var keremiya teması veya varyasyonları. bu tarz temalardan ziyade ücretli profesyonel bir tema olabilir themeforestten alınan en azından göze hitap eden farklı bir tasarım olmalı diye düşünüyorum ki rakiplerden farkınız olsun veya bazı özellikler ekleyebilirsiniz insanı cezbeden dizimag sitesinin yaptığı gibi
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hakan Mert adlı üyeden alıntı
evet hocam ben yükseleceği konusunda arada kaldığım için öncelikle danışmak istedim eğer sizlerden olumlu yanıtlar alabilirsem temayı değiştirmeyi düşünüyorum eğer hiç girme uğraştığına değmez yükselmen zor derseniz hiç uğraşmıcam çünkü tek başımayım yardımcı olacak kimse yok akşamlar öyle 1 saat kadar giriyorum bazen siteye film falan ekliyorum bu arada tema ne önerirsiniz. ?
Genelde herkez ya keremiya , tahamata , yıldız tasarım kullanıyor
bahsettiğin hitlere sahipsen devam et derim. Ancak dediğim gibi temayı özelleştirmek lazım şuan aklımda yok ama daha önce bu tarz bir işlem için themeforest sitesinden film temalarını incelemiştim ve gercekten kaliteli tasarımlar orada mevcut şuan aklımda bir isim gelmiyor ama sende bakıp uygun bulabilirsin.
Öncelikle sade ve şık bir tasarım olsun gözü yormasın. Bazı eklentiler kullanarakda özelleştirebilirsin buda sitenin farkı olur ve ziyaretçiler için önemli bir ayrıntı oluşturur.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com