lostyazilim

Film sitelerinin yoğunluğuna göre tutar mı sizce ?

11 Mesajlar 1.226 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Hakanmert Hakanmert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar

Film sitesi açmak istedim bundan 1 hafta önce ve hemen ertesi gün kurulumu yaptım şuanda sitemiz daha 7 günlük'tür. Şimdi sorum şu ki bildiğiniz üzere yüzlerce film siteleri mevcut benim alan adım ise Filmfullizle.org arkadaşlar okadar site içerisinden yükselebiliceğine dair ümit oluşmadığından sizlere sormak istiyorum acaba iş görür mü ?

Ümitsiz olduğum için tasarımımı keremiya kullandım ücretsiz yani .
Sitede 59 adet film bulunmaktadır . Tr sıralaması : 21.000 dedir.

Eğer olumlu yorumlar alırsam iş görür gibi ücretli tasarım yaptırmayı ve günlük film eklemeyi düşünüyorum.

Alan Adı: Filmfullizle.org
Site Yaşı : 7 Günlük
Tasarım: Keremiya
Film Sayısı : 59 Adet
7 Günde : 340 Ziyaretçi almıştır.
Global Sıralama : 1.932.117
Tr Sıralama : 21.447

wmaraci
reklam

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
7 günde aldığınız 340 ziyaretçi organikse devam edin derim hocam.

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

ttw adlı üyeden alıntı

7 günde aldığınız 340 ziyaretçi organikse devam edin derim hocam.

170'i Organik hocam

100 Sosyal medya'dan

diğerleride engellemediğim referans veren yabancı siteler

onurasillsoy onurasillsoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dünyayı Kurtarmak.
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 7 / 24
  • Ticaret 6, (%100)
devam et bişe kaybetmezsin bende film sitesi kurdum benimkide günlük 2-3k hit alıyo ama şimdilik pek kazandırmıyo ilerde inşallah kazandırır http://www.izlefullhdfilm.com/

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

onurasillsoy adlı üyeden alıntı

devam et bişe kaybetmezsin bende film sitesi kurdum benimkide günlük 2-3k hit alıyo ama şimdilik pek kazandırmıyo ilerde inşallah kazandırır http://www.izlefullhdfilm.com/

sizinde alexa sıralmanız yok hocam

Ek Olarak: Hazır data mı edindiniz hocam 1 ayda 1934 film 6.640 index almışsınız da ?

onurasillsoy onurasillsoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dünyayı Kurtarmak.
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 7 / 24
  • Ticaret 6, (%100)
benim sitem hdfilmrekortmeni.com du 7 aylık site ama bu sitenin alan adını dandik bi firmadan almıştım ilk bilmediğimdem transfer isteyim hiç cevap vermediler ticketlerimi kapattılar ben de mecbur başka bi alan adı alfım bu sefer isimtescil den aldım host uda alastyr den aldım hdfilmrekortmeni.com u da yeni siteme yönlendirdim o sitemin ziyaretçilerini yeni siteme çekiyom

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

onurasillsoy adlı üyeden alıntı

benim sitem hdfilmrekortmeni.com du 7 aylık site ama bu sitenin alan adını dandik bi firmadan almıştım ilk bilmediğimdem transfer isteyim hiç cevap vermediler ticketlerimi kapattılar ben de mecbur başka bi alan adı alfım bu sefer isimtescil den aldım host uda alastyr den aldım hdfilmrekortmeni.com u da yeni siteme yönlendirdim o sitemin ziyaretçilerini yeni siteme çekiyom

Anladim hocam

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1028
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)
film sitelerinin çoğuna bakıyorum hepsinde aynı tema var keremiya teması veya varyasyonları. bu tarz temalardan ziyade ücretli profesyonel bir tema olabilir themeforestten alınan en azından göze hitap eden farklı bir tasarım olmalı diye düşünüyorum ki rakiplerden farkınız olsun veya bazı özellikler ekleyebilirsiniz insanı cezbeden dizimag sitesinin yaptığı gibi

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com

• Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

akmova adlı üyeden alıntı

film sitelerinin çoğuna bakıyorum hepsinde aynı tema var keremiya teması veya varyasyonları. bu tarz temalardan ziyade ücretli profesyonel bir tema olabilir themeforestten alınan en azından göze hitap eden farklı bir tasarım olmalı diye düşünüyorum ki rakiplerden farkınız olsun veya bazı özellikler ekleyebilirsiniz insanı cezbeden dizimag sitesinin yaptığı gibi

evet hocam ben yükseleceği konusunda arada kaldığım için öncelikle danışmak istedim eğer sizlerden olumlu yanıtlar alabilirsem temayı değiştirmeyi düşünüyorum eğer hiç girme uğraştığına değmez yükselmen zor derseniz hiç uğraşmıcam çünkü tek başımayım yardımcı olacak kimse yok akşamlar öyle 1 saat kadar giriyorum bazen siteye film falan ekliyorum bu arada tema ne önerirsiniz. ?

Genelde herkez ya keremiya , tahamata , yıldız tasarım kullanıyor

akmova akmova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Beden Eğitimi Öğretmeni
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1028
  • Beğeniler 392 / 289
  • Ticaret 10, (%100)

Hakan Mert adlı üyeden alıntı

evet hocam ben yükseleceği konusunda arada kaldığım için öncelikle danışmak istedim eğer sizlerden olumlu yanıtlar alabilirsem temayı değiştirmeyi düşünüyorum eğer hiç girme uğraştığına değmez yükselmen zor derseniz hiç uğraşmıcam çünkü tek başımayım yardımcı olacak kimse yok akşamlar öyle 1 saat kadar giriyorum bazen siteye film falan ekliyorum bu arada tema ne önerirsiniz. ?

Genelde herkez ya keremiya , tahamata , yıldız tasarım kullanıyor

bahsettiğin hitlere sahipsen devam et derim. Ancak dediğim gibi temayı özelleştirmek lazım şuan aklımda yok ama daha önce bu tarz bir işlem için themeforest sitesinden film temalarını incelemiştim ve gercekten kaliteli tasarımlar orada mevcut şuan aklımda bir isim gelmiyor ama sende bakıp uygun bulabilirsin.
Öncelikle sade ve şık bir tasarım olsun gözü yormasın. Bazı eklentiler kullanarakda özelleştirebilirsin buda sitenin farkı olur ve ziyaretçiler için önemli bir ayrıntı oluşturur.

Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al