-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar film sitem icin 2 ay once seo calismasi yaptırdım 4 anahtar kelimede ilk sayfa garantili diye anlastık 1500 TL gönderdim. Yalnız site hala aynı yerinde :) Çalışma yaptıgımız arkadas sitenin iç ve dış seo çalışmalarının bittiğini ve bu 20 - 25 gun içerisinde 4 anahtar kelimedede 1 sayfa garantisini veriyor. . Çalışmanın ve sözleşmenin bitmesine 20 - 25 gün kaldı. 20 - 25 gün içerisinde verilen anahtar kelimelerde ilk sayfa gelme olasılığı varmıdır ? Veya mucize olarak adlandırabilirmiyiz bu durumu bilmiyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın değerli yorumlarını ve fikirlerini öğrenmek istiyorum teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kelimeniz ' arka odadaki 3 maymunun ayak seslerini kaydeden kızın hazin sonunu izle' değilse boşuna ümitlenmeyin.
şaka bir yana seçtiğiniz kelimeler ne bilmiyorum ama film izle gibi çok çok zor kelimeleri seçtiyseniz üzgünüm ama dolandırılmışsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
:) Tesekkurler görüsünüz için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
üret,m kontrol sorumlusu
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok Açık Ve Net Söyleyim : Emek Vermeden Hiç Bir Yere Varamassın İstersen Binlerce Lira Harca
Ayrıca Seo Çalışması İle Backlink Etki Süresi Ortalama En Erken 5 6 Aydır . Acele Etme
Girdiğin Film Sitende Ayrıca Senin Film Eklerken Kullandığın Seo Teknikleri Nedir Onu Bir Araştır . Kendin Film Hakkında Geçerli Bir Çalışma Yapmaz İsen İstediğin Kadar Para Ve O Film İlk 2 Yada 3 . Sayfaya Giremez .