YATIRIM YAPARAK GELECEĞİNİZİ GÜVEN ALTINA ALIN

- Türkiye de her 5 gençten 4'ü gelecek kaygısı yaşıyor. Yetişkenlerde ise her 5 kişiden 3'ü keşke gençken yatırım yapsaydım diyor. Aslında yatırım yapmak için genç veya yaşlı olmak gerekmiyor. Her yaşta yapılan yatırım bir sonra ki günün, ayın veya yılların garantisi olacaktır. Yatırım yaparak birikimlerinizi değerlendirebilir ve paranıza para kazandırabilirsiniz.

- Uyurken para kazanmanın bir yolunu bulamazsan, ölene kadar çalışacaksın.

– Warren Buffett –

- YATIRIM ARAÇLARINI TANIYARAK VE ÖĞRENEREK BAŞLAYIN

- Piyasada bir çok yatırım aracı mevcuttur ve paranızı istediğiniz araçta değerlendirebilirsiniz. Yatırım yapmadan önce bu araçları öğrenmeniz ve iyi tanımanız lazım ki kaybetme olasılığınız azalsın. Bu araçlarda en çok tercih edilenler ise ; Hisse senetleri, Emtialar, Viop ve forex gibi araçlardır. Her yatırım aracının kendisine göre ve piyasaya göre riskleri vardır. Bu riskleri kabullenerek işlem yapmalısınız. Bizler sizlere bu araçları ayrıntılı ve görselli öğretebilir ve geliştirmenizde yardımcı olabiliriz.

-Zaman zaman borsa düşecek ve zarar edeceksiniz. Eğer bunun olacağını anlamıyorsanız borsaya girmeye hazır değilsinizdir, borsada başarılı olamazsınız.
- Peter Lynch -

-NE ZAMAN İÇİN VE NE ZAMANA KADAR YAPACAKSIN

- Yatırımlarını hangi vadede yapacaksın ve seni ne zamana kadar mutlu edecek ? İşte bu sorunun cevabı cidden önemlidir. Hemen mi kazanmalısın yoksa yavaş yavaş mı kazanmalısın. Tabii ki herkesin tercihi hemen kazanmak olacaktır. Lakin bunu düşünürken bir şeyide bilmelisin ki oda risk ! Genellikle kazançlar risk ile doğru orantılıdır. Hemen kazandıran araçlar veya çok kazandıran araçlar yüksek risklidir. Kazanmak istediğin kadar kaybedebilirsinde. Ama bu riskleri azaltmanında bir çok yolu ve ikamesi var. Bizler sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz. İlk baştada dediğimiz gibi yatırım araçlarını iyi öğrenerek ve tanıyarak bu riskleri azaltabilirsiniz.

Önemli olan ne kadar para kazandığınız değil elinizde ne kadar parar tutabildiğiniz, bu paranın size daha fazla para kazandırmak için ne kadar sıkı çalıştığı ve bu paranın kaç nesil sonrasına yetebileceğidir.
- Robert Kiyosaki -


- GÖRSELLER İLE ÖĞRENMEK DAHA BASİT VE HIZLI

- İnsanlar okuduklarından daha çok görsellerde gördüklerini hatırlıyorlar. İnfografikleri sever misin? basit ve ögreticiliği hayli fazla bir kaynak. Yatırım araçlarından, kazanmanız için gerekli olan tüm formasyonlar ve indikatörler gibi yardımcı araçları sizler için infografik haline getiriyoruz. Önce yazıyoruz sonra görselleştiriyoruz.


- PROFESYONEL OLMAK İÇİN ATMANIZ GEREKEN ADIMLAR

- Yatırım yaparak profesyonelleşmek sizlere ve çevrenize çok şey katacak. Paranızı mantıklı harcamak ve mantıklı yatırımlar yapmak sizleri çok rahatlatacak ve mutlu edecek. Hele ki genç yaşta yatırıma başlamanız hayatın size verdiği büyük bir hediyedir. Bunu değerlendirin ve kendizini geliştirin.

-Birçok insan parayla kavga halindedir, çünkü okulda sadece para kazanmak için çalışmayı öğrenirler. Paranın onlara hizmet etmesinin yollarını öğrendikleri nadirdir.
- Robert Kiyosaki -


- YATIRIM YAPMAK SADECE PARANIZLA OLMAZ AKLINIZDA SİZLERE ÇOK KAZANDIRIR

- Girişimci olmak için hayallerinizi çalıştırın ve insanların sıkıntılarını bulun. Bu sıkıntıları gidermek için gerekli olan adımları atın başlayın ve başarın. Girişimciler zekaları ve fırsatcılıkları ile geleceğin milyarderleri olurlar. Bu kişilere örnek vermek gerekirse ipin ucunu Elon Musk, Steve Jobs ve Oprah Winfrey gibi kişiler tutar. Peki ya sen ? Biz sizlere yardımcı olalım gereken motivasyonunuzu ve yapmanız gerekleri öğretelim.

-BULLEKON NEDİR VE NE YAPAR ?

- Bullekon Türkiye'nin ilk ve en büyük Finansal ve Girişimcilik hizmetleri sağlayan ücretsiz bir gruptur. Genç beyinleri geliştirmek için elinden geleni yapan ve gençlere fırsat tanıyan şimdiye kadar 1 milyon kişiye kadar ulasmayı başaran bir gruptur. Daha ilk yılını bile doldurmadan yüksek kitlelere ulaşan güçlü kadrosu ile başarıdan başarıya koşan bir çok alanda hizmet veren bir takımız. Bizleri takip ederek bu hizmetlerin hepsinden ÜCRETSİZ faydalanabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

İnstagram sayfamız : instagram.com/bullekon
Twitter sayfamız : twitter.com/trbullekon
İnternet sitemiz : bullekon.com

Bilgiye yapılan yatırım en iyi kâr payını getiren yatırımdır.
- Benjamin Franklin -