-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Networker
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani bu tüm ünlü markalar bu siteye reklam weriyor öyle mi?
peki 125X125 boyutlarinda reklam wermek istesek bize maliyeti nedir?
Airdrop, Bounty, Kripto icin Gruba Dahil Olmaniz Yaterlihttps://linktr.ee/gurcu87
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayın bilgive,
Bildiğiniz üzere günümüzde kullanılan tekniklerin hepsi birbirleri arasında mutlak benzerlik gösterecektir. Fakat kullanılan tekniklerin hepsinin ayrı ayrı kendine has özellikleri vardır. Bu özellikler, kullanılan tekniğin detaylarını gerektirir. Detayların kullanılıp kullanılmaması yönünde yetkili arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar. Bu çalışmalarda bir SSS ya da başka bir görev oluşturulabilir. Ancak günümüz şartlarına bakılarak bunların belirlenmesi için gerekli bazı anketler yapılıyor. Bu çalışmalar sonucunda siz de mevcut kullanımda olan sitenin farkını görebileceksiniz.
Teşekkürler.
Saygılarımla.
Majeste Yazılım & Games
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kusura bakmayın, ben günümüzdeki reklamcılık ve müşteri hizmetleri anlayışını yazdığınız türde anlayamıyorum. Elbette kibar gibi gözükmek ve belki bilmeden bir laf eder ve müşteri kırılır diye tüm müşteri hizmetleri yapıyor. Fakat bunun yavan olduğunu, hepimiz biliyoruz. Neyse konumuz bu değil, yazdığınız türü de yargılamak haddime değil ama burasının bir forum olduğunu unutmamanız için yazdım.
Yazınıza gelirsek, ben milliondollarhomepage ile aranızda ne şimdi, ne de gelecekte bir fark olacağını düşünmüyorum. milliondollarhomepage sitesinin sahibi medya sayesinde ün yaptı ve ardından 3-5 yıl binlerce taklidi çıktı. Bu şekilde kullanılan teknik yerine başka bir şey söyleseydiniz; örneğin, biz bu sitenin tüm ortamlar için mobil sürümlerini de yaptık veya viral reklam yaptık gibi bir şeyler söyleseydiniz anlardım.
Konunuzu baltalamış gibi oldum ama müşteri hizmetleri yaklaşımınızdan ziyade sitenizi buraya tanıtım için ekleyen yoruma açık yeni bir site olarak yorumladım.Teşekkürler.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Kullanıcıların düşünceleri bizler için tecrübe kaynağı olacaktır. Teşekkürler.
Saygılarımla.
Majeste Yazılım & Games
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size özel mesaj olarak bildirim yapılmıştır.