-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
teknik yönetmen
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun. Konu güzel artık günümüzde spor = sağlık noktasına geldi. Spor yapmayanlar birgün bunun acısını mutlaka çekiyorlar. Hatta birçok kişide postür sorunları sırt bel boyun ağrıları gibi şeyler oluyor. Yanında birçok faydasının olduğu su götürmez gerçek. Ama nedense spora çok uzak kalan bir ülkeyiz. Zayıflamak için açlıktan ölmeyi düşünürüz ama spor yapmayı istemeyiz :) Aşırı derecede insanlara korkutucu geliyor. Bu yüzden akla hayale gelmeyecek bahaneler duyabilirsiniz.
Neyse birşeyler yazmak istedim :) Site güzel ama temadan pek hoşlanmadım fazla boşluklar var gibi göründü gözüme. En azından üst kısıma büyük geniş bir logo olabilir yada orası daha ince olsa belki daha iyi dururdu.Sağ tarafta çok boş kalmış oraya birşeyler eklemek lazım. Belki fotolara eklediğiniz fitness zamanı logosunu üste de ekleyebilirsiniz.
Bu arada bu işlerden hiç anlamam ukalalık yapmak asla aklımdan bile geçmez. Nacizane fikirlerimi yazmak ve yardımcı olmak amaçlı yazıyorum. Umarım bir faydası olur. Bende yeni yeni başlıyorum bu wordpress olaylarına yani acemiyim bu konularda.
Umarım istediğiniz gibi gider ve hedefinize ulaşırsınız. Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
başarılar hocam. bir kaç eksik var logo gibi ama onları da zamanla düzeltirsiniz.