site: http://www.oyunkomutani.com/
Merhabalar,
İstekli ve heyecanlı bir şekilde 5 gün önce bu işe giriştim. Tabi ki araştırmalar yaptım. Her gün özgün bir şekilde 30 oyun yüklüyorum programlı olarak ilerliyorum. 6 ay sonra 5400 oyun olacak güncel olarak.
Site hostu sınırsız trafiğe sahip ve sağlam. Domaine bakıcak olursak güzel duruyor. Hem marka olabilir hemde jenerik bir domaine yakın bence. Zaten boşta olanlar arasında birtek bunu bulabildim.
6 ay sonra planlarım var. Sitemde 5.400 güncel oyun olacak ve google adsense ye başvurmayı planlıyorum. Aynı zamanda sitem dolu olduğu için bütçe ayırıp seo çalışması yapılmasını planlıyorum.
Mobil tema ve normal tema mevcuttur. Ayrıca mobil oyunlar sitemi var şuan 1 adet ekledim güzel bir şekilde çalışıyor ayrıca mobil oyun olarak belirttiğiniz oyunlar bilgisayardan da oynanabiliyor.
Logo vb. ayrıntılara takılmayın şuan logo hazırlanıyor reklam alanları doldurulacak biraz adama benziyecek İyi kötü fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen. Fikirlerimde yanlış birşey varmı. Site hızım ve temam nasıl. Bilen kişiler detaylı inceler ise sevinirim.
Tüm bütçemi ve zamanımı bu siteye ayırmayı düşünüyorum.