lostyazilim
tr.link

Flash Oyun Sitesi açıldı - Görüşlerinizi paylaşın lütfen

3 Mesajlar 533 Okunma
acebozum
tr.link

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
site: http://www.oyunkomutani.com/

Merhabalar,

İstekli ve heyecanlı bir şekilde 5 gün önce bu işe giriştim. Tabi ki araştırmalar yaptım. Her gün özgün bir şekilde 30 oyun yüklüyorum programlı olarak ilerliyorum. 6 ay sonra 5400 oyun olacak güncel olarak.

Site hostu sınırsız trafiğe sahip ve sağlam. Domaine bakıcak olursak güzel duruyor. Hem marka olabilir hemde jenerik bir domaine yakın bence. Zaten boşta olanlar arasında birtek bunu bulabildim.

6 ay sonra planlarım var. Sitemde 5.400 güncel oyun olacak ve google adsense ye başvurmayı planlıyorum. Aynı zamanda sitem dolu olduğu için bütçe ayırıp seo çalışması yapılmasını planlıyorum.

Mobil tema ve normal tema mevcuttur. Ayrıca mobil oyunlar sitemi var şuan 1 adet ekledim güzel bir şekilde çalışıyor ayrıca mobil oyun olarak belirttiğiniz oyunlar bilgisayardan da oynanabiliyor.

Logo vb. ayrıntılara takılmayın şuan logo hazırlanıyor reklam alanları doldurulacak biraz adama benziyecek İyi kötü fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen. Fikirlerimde yanlış birşey varmı. Site hızım ve temam nasıl. Bilen kişiler detaylı inceler ise sevinirim.

Tüm bütçemi ve zamanımı bu siteye ayırmayı düşünüyorum.

-
wmaraci
reklam

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Siteniz hayirli olsun. Oyun sitesi ile Adsense basvurularinda basarili olan gormedim hic. Baska site uzerinden google adnsense e basvurmayi ihtimaller dahilinde dusunun.
Zor bir sektor, en az 1 sene ugrasmayi gerektiriyor.
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Yorum için teşekkürler. Tema olarak mobil uyum dahil ve özgün olarak paylaşım yapan kişileri araştırdım ve konuştum 4 ay içerisinde adsense kabul edilmişler. Yani bu işi yaparım diyen kişilerin hepsi kabul edilmiş. Bot ile çekenler haricinde kabul edilmeyen görmedim :)
ozgurgezen

kişi bu mesajı beğendi.

-
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al