Gayrimenkul yatırım şekli ülkemizde oldukça yaygın olan yatırım şekilleri arasında yer almaktadır. Bu şekilde yatırım yapacak kişilerin en çok korktuğu konulardan biri ise doğru gayrimenkulü satın alabilme meselesidir.

İnternetin de yardımıyla günümüzde artık neredeyse bütün mal ve hizmet alımlarında fiyat araştırmasını internet üzerinden yapıyoruz. Bu mal ve hizmetler arasına tabi ki gayrimenkul metalar da dahil olmuştur. Artık ev kiralayacak veya satın alacak pek çok kişi bunlara ilişkin aramalarını sahibinden, zingat veya hürriyet emlak gibi ilan platformları üzerinden yapmaktadır.

Bu sitelerin çok fazla olması ve birinde olanın ilanın diğerinde olmaması gibi nedenlerle doğru ilana ulaşmak zor ve zaman alan bir süreç olabilmektedir. Bu nedenle, pek çok kullanıcının doğru ilana ulaşabilmek için keşke bütün ilanların tek bir sayfa altında sunulduğu bir internet sitesi olsaydı serzenişlerinin bir sonucu olarak https://tr.flatfy.com/ adındaki start-up oluşumu doğmuştur.

Flatfy ile kolay bir şekilde arama yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece aradığınız gayrimenkulün çeşidini ve şehrini siteye girmek ve arama butonuna tıklamak gerisini Flatfy sizin için halletmektedir.

Örneğin; https://tr.flatfy.com/satilik-daire-ankara ile ilgili arama yapıyorsanız, sadece satın alacağınız gayrimenkulün çeşidini satılık daire olarak belirledikten sonra şehrinizi Ankara olarak seçerseniz geri kalanını Flatfy sizin için halledecektir. Ankara şehrindeki satılık daire ilanlarına ilişkin sahibinden, hürriyet emlak veya zingat gibi birbirinden farklı ilan platformlarında Ankara şehrinde yer alan tüm satılık daire ilanları Flatfy tarafından önünüze getirilecektir.

Flatfy ile artık site site emlak fiyatlarını karşılaştırmak için gezmenize gerek yok. Tek bir tıkla ve kullanıcı endeksli ara yüz ile kolay bir şekilde emlak araması yapın.