Bilgisayar mühendisi arkadaşımın teşvikleri ile "gel kanka sana site yapalım bak sen zaten bu işi yapıyorsun biraz üstüne düş gelecek burada." gibi gazlamalarından sonra düğün fotoğrafçılığı alanında hizmet verecek olan sitemizib yapımına başladık. Biraz uğraş gerektiren bir mevzuymuş işin içine girince farkettim . SEO neymiş aramalarda nasıl üstlere çıkılırmış gibi deniz derya bu konular da bende ufak bir balık olarak yol almaya başladım.
Ben her ne kadar daha çok sosyal medya üzerinden bu işin yürüyebileceğini düşünsem de yazılımcı arkadaş " abi site önemli öyle deme" beykoz düğün fotoğrafçısı gibi zincirleme kelimeler de bile çıksan bizim için çok iyi olur fln dedi bakalım hayırlısı.
Düğün mevsiminin gelmesi ve geleceğe yönelik güzel bir yatırım olması amacıyla düğün,nişan,kına gibi dış çekimleri gerçekleştirmek isteyen kişilerin en mutlu günlerini beraber ölümsüzleştirmek için bizim meslekte klişe olmuş olan gülümse çekiyorum kelime öbeğini domain ismi olarak tercih ettim. bana hoş gözüktü isim soyisim konsepti yerine sanki daha samimi oldu gibi.
Sitemiz henüz daha çok yeni. yazılımcı arkadaş biraz benim ögrenmem için çok fazla ellememekle beraber desteğini esirgemiyor fakat yine de tabiki bir bilene danışmak şarttır diyerek bu tanıtım forumunda sizlerin değerli fikirlerine talibim. ilk etapta maddi bir yatırım yapmayı düşünmüyorum doğal yollar ile ilerleme fikri daha agır basıyor.
bu kardeşinize verebileceğiniz her tavsiye benim için altın değerinde. Bilginin sadakası paylaşmaktır !

http://www.gulumsecekiyorum.net