Futbol Oyunu severler için mükemmel bir çalışma ile tekrar karşınızda olmaktan gurur duyuyoruz. Şimdi sizleri yakından ilgilendirecek mükemmel bir uygulamayı takdim etmek istiyorum. Bu güzel çalışmamız Futbolcu Oyunları kategorimizde yer almaktadır. Balon Oyunları ismini alan bu güzel uygulamanın gerçek adı ‘BALLOON MAN’ olarak geçmektedir. Bu güzel oyunumuzda eğlencenin tadına varabilirsiniz. Hemen başlamak için sizlere sunduğumuz linkimize tıklayıp giriş yaptıktan sonra ekranda belirlenen ‘PLAY’ butonuna tıklayıp başlayacaksınız. Karakterinizi yönlendirmek için ‘Sağ ve Sol’ ok tuşlarını kullanacaksınız. Yukarıdan düşen buz parçalarına yakalanmadan suyun üstünde bir sağ, bir sol taraflara sürekli kaçarak puan toplayacaksınız. Her 1 saniyede hanenize +10 puan eklenecektir. Sol alt köşede bulunan ‘TIME’ kısmından kaç saniye olduğunu görebilirsiniz. Onun yanında bulunan ‘SCORE’ tablosunda ise kazandığınız puanlar yazmaktadır. Kaç saniye olmuş ise onun 10 ile çarpımıdır zaten fark etmişsinizdir. Futbol Oyunları Zaman ilerledikçe yukarıdan inen buzlar hem çoğalacak hem de hızlanacaklardır o yüzden çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Sadece balon içinde yaşayabildiğiniz için kesinlikle balonun patlamaması gerekiyor. Eğer bir yanlışlık yapıp yakalandığınız takdirde adınızı yazıp bulunduğunuz ülkeyi seçerek ‘SUBMİT SCORE’ yazısına tıklayıp dünya sıralamasına girip girmediğinizi kontrol edebilirsiniz. Sadece ilk 100’ü gösteren listede sizlerde yer almak istiyorsanız hemen tekrar ‘PLAY AGAİN’ butonuna dokunarak tekrar giriş yapabilirsiniz. Lakin bu sefer çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Futbol Oyna Çünkü artık acemiliğiniz kalmadığı için daha temkinli davranarak ilk oynadığınızda yaptığınız hataları tekrarlamamanız gerekmektedir. Aksi takdirde yine yüksek derecede puan alamayacaksınız. Sitemizde bu tarz uygulamalardan daha fazlasını sizler için barındırmaktayız. Lig Oyunları Aradığınız kriterlere sahip her oyunu bulabileceksiniz. Hepinize bol şans ve iyi eğlenceler diliyorum. Şans sizden yana olsun.