Site Adı: Galaksi Oyun
Site Adresi: http://galaksioyun.com
Açılış Tarihi: 2014
Yazılım Dili: PHP

Günümüzde tarayıcı tabanlı flash oyunların yaygınlaşması ile birlikte oyun sektörüne atılan web sitelerinin sayıları da bir hayli artmış durumda, bu sektröre 2014 yılında giriş yapan galaksi oyun sitesi, sektördeki web sitelerini inceleyerek oyun sitesini daha sade ve anlaşılır, kullanıcıların oyunlara daha kolay ulaşabileceği bir tema üzerine kurduğu oyun sitesinde 14 kategoride yüzlerce oyun bulunmaktadır.
Çocuklar tarafından en çok oynanan 2 kişilik oyun olan ateş ve su oyunu sitedeki en üst sırada sabitlenmiş ve böylelikle ulaşılması gayet basitleştirilmiştir, oyundaki amaç 2 kişi ateş ve su karakterlerini yönlendirerek, ateş karakteri su tuzaklarına, su karakteri de ateş tuzaklarına yakalanmadan oyunu tamamlaması gerekmektedir. Öte yandan araba oyunları kategorisi içerisinde zombileri ez oyunu da, bulunduğu kategori içerisinde en popüler oyun olarak yer almıştır. Her gün ortalama 4 yeni oyun yayınlanan site de üyelik sistemi, forum gibi bölümler bulunmamaktadır. Sadece oyun oynamak için aktif olan site de eklenen oyunlar sosyal medya hesaplarından paylaşılarak takipçilerine sunulmaktadır.
Eğer sizde oyun oynamak isterseniz www.galaksioyun.com adresini ziyaret edebilir, galaksioyuntr@gmail.com adresine görüş ve önerilerinizi gönderebilirsiniz.