2008 yılında televizyon aksesuarları ve 3d gözlük satışı ile online ticaret sektörüne giriş yaptık. Online ticaret sektöründe orijinal ve kullanıcıya hitap eden yeniliklerle adımızdan sıkça söz ettirdik. Bu alandaki yatırımlarımızın yanı sıra yazılım alanında da yatırımlarla sektördeki varlığımızı genişlettik. Daha sonra ürün portföyümüze daha farklı ürünler eklemeye başladık.

Bu ürünlere örnek olarak ‘rüya maskesi’ ni verebiliriz. Rüya Maskesi Amerika’da bir firma tarafından geliştirildi ve Türkiye’de ki satış hakları ise Gelecek Evimde adınadır.

Ürünlerin kullanıcılara sunumunda kargo gönderim süresi, paketleme ve istenilen ürüne çok önem verilmektedir. Bu anlamda siparişlerin kontrolünden sorumlu uzman bir ekip bulunmakta. Yaptığımız saha çalışmalarına (anket, yorum vb.) çok önem veriyoruz. Bu durumun sonucu olarak da kullanıcılarımızın isteklerini ön planda tutarak hareket ediyoruz.

Sitemizde bulabileceğiniz ürünler (ssd. Akıllı saat, televizyon aksesuarları, smart tv , telefonlar, ps oyunları, pc oyunları, aksesuarları ve diğer teknolojik ürünler) tedarikçilerimiz ya da bizzat şirketimiz tarafından size kargolanmaktadır.

Gelecek Evimde olarak önceliğimiz hiçbir zaman kar elde etmek olmayacak. Her zaman için önceliğimiz misafirlerimizin memnuniyeti olacaktır. Bu memnuniyet bizim işimize olan bağlılığımızı daha da arttırmaktadır.

Saygılarımızla.
Gelecek Evimde.
http://www.gelecekevimde.com