GelSohbet.Net Ailesi olarak, sizlere en kaliteli ve en iyi sohbet ortamını sağlamak adına kendimizi sürekli yenilemekteyiz. Bu bağlamda sizlere amaçlarımızdan, hedeflerimizden, ve yönetim anlayışımızdan kısaca bahsetmek isteriz.
GelSohbet.Net Amacı ve Hedefleri
GelSohbet.Net, ziyaretçilerine kaliteli bir sohbet ortamı yaratmak, keyifle ve eğlenerek vakit geçirebilecekleri, yeni arkadaşlıklar kurup, iletişim halinde olabilecekleri bir sohbet platformu olma amacını güder. Tüm çalışmalarını bu amaca hizmet etmek adına geliştirir.
Karmaşıklıktan ve kafa karıştıran pek çok şeyden uzak, sade ve anlaşılır olabilmek adına, teknik anlamda kendini sürekli günceller ve bu yönde geliştirmek için çalışmalar yapar.
Ziyaretçilerinin güvenilir bir site ve sunucu da, kendilerini güvende hissedecekleri bir ortam yaratmayı amaçlar.
GelSohbet.Net, yukarıda belirtilmiş olan amaçlara hizmet ederek Türkiye’nin, en kaliteli, en güvenilir ve en eğlenceli sohbet platformu olmayı hedeflemektedir.
GelSohbet.Net Yönetim Anlayışı
GelSohbet.Net Yönetimi, Sohbet Sunucumuz kurucularından ve gerek site, gerekse sohbet sunucumuzda en çok emek veren kişilerden oluşmaktadır. Bununla beraber emek verme derecesine göre, herkesi bünyesine katmaya da açıktır.
GelSohbet.Net, yönetim anlayışı olarak, emir-komuta anlayışını kesinlikle kabul etmez.
Adalet ve Eşitlik: Yönetim, Adaletin sağlanması adına; kişinin sıfatı ve yetki derecesi ne olursa olsun herkese eşit mesafededir.
1997 yılında başladığımız irc sohbet serüvenine, bugüne kadar edindiğimiz bilgi, donanım ve tecrübeler ile, siz değerli ziyaretçilerimize sohbet hizmetini en iyi ve en kaliteli şekilde vermek için, çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Site Adresimiz - http://www.gelsohbet.net