Özellikle son bir yıl içinde moda haline gelmiş resim paylaşım uygulaması instagram'da kullanıcılar takipçi sayılarını arttırmak için bir hayli uğraşıyor.

Bu noktada biz instatakipci.com ekibi olarak, kullanıcıların bu takipçi arttırma talebine karşılık yeni bir girişimde bulunduk.

Artık instagram kullanıcıları ulaşmak istedikleri takipçi sayısına çok daha hızlı ve kesin ulaşabilecekler.



InstaTakipçi Kısaca Nedir?

Gerçek ve aktif instagram takipçi satışı yapan instagram takipçi arttırma hizmetidir.Siparişlerinizi sisteme kayıt olarak anında verebilir, online ödeme yapabilir ve otomatik olarak siparişinizin durumunu sistemdeki kontrol panalinizden takip edebilirsiniz.


InstaTakipçi'den satın alınan kullanıcılar gerçekten gerçekmi?

Evet hepsi gerçek ve instagramı aktif olarak kullanan kullanıcılardır.
Yabancı türk karışık olarak gönderilir. Aktif kullanıcılar oldukları için zamanla kullanıcıların fark etmesiyle bir kısmı sizi takip etmeyi bırakabilir ama bu oran %10-%15 i geçmeyecektir, eğer geçerse biz size bunu ücretsiz olarak telafi ediyoruz.

Takipçiler ne kadar gönderilir?

Sipariş boyutuna ve sistemdeki sipariş yoğunluğuna göre değişme göstermekle birlikte min 5 dakika maximum 24 saat olarak sınırlandırabiliriz.

En Fazla Kaç Takipçi Satın Alabilirim?

Şu anda en fazla 50.000 takipçi sağlayabiliyoruz.Önümüzdeki günlerde bu rakamı arttırmak için çalışmalarımız sürmektedir.
En az 500 takipçi sipariş verebilirsiniz.


Peki fiyatlar nasil?

500 Takipçi : 7.5 TL
1.000 Takipçi : 15 TL
5.000 Takipçi : 75 TL
10.000 Takipçi : 150 TL
25.000 Takipçi : 375 TL
50.000 Takipçi : 750 TL

Şeklindedir. Sitemizden fiyatları detaylı olarak inceleyebilirsiniz.



Şu anda en fazla 50.000 takipçi sağlayabiliyoruz.Önümüzdeki günlerde bu rakamı arttırmak için çalışmalarımız sürmektedir.
En az 500 takipçi sipariş verebilirsiniz.

Sisteme üye olarak anında instagram takipçi satın almak için tıklayın.

İletişim ve anında destek için sitemizdeki chat kısmını kullanabilir ve aşağıdaki email adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Email: info@insatakipci.com
Skype: instatakip