Gezer ilaçlama ile Sağlık Yaşam

Gezer İlaçlama, böcek ilaçlama sektörünün lider firması olduğu gibi, 5 büyük ilde 32 şube ile hizmet veren bir grup olarak Türkiye’nin sektördeki en büyük şirketidir. Haşere sorunlarına karşı, profesyonel ve eğitimli eleman kadrosu ile başarılı ve garantili şekilde hizmet veren Gezer Grup, etkili ve garantili uygulamalarının yanı sıra müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışı ile en fazla tercih edilen firmalar arasında yer almaktadır. Haşere türü ve haşereye karşı yapılacak ilaçlama uygulamaları konusunda uzman olan müşteri temsilcileri ile hizmet veren ve eğitimli ilaçlama personelleri ile uygulama yapan Gezer Şirketler Grubu, zararlı canlılara karşı kaliteli uygulamalar yaparak halk sağlığını ve çevre temizliğini de muhafaza etmektedir. Sağlık Bakanlığının öngördüğü kıstaslar doğrultusunda, ziraat mühendisleri tarafından haşerenin türüne ve yoğunluğuna dayanarak haşere ilaçlaması yapan Gezer Grup, müşterilerin beklentileri doğrultusunda hizmet alanını ve hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır.

İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir ve Kocaeli illerinin tüm bölgelerinde hizmet veren Gezer ilaçlama şirketi, uluslararası ölçekte ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO)’nün uygun gördüğü kıstaslar doğrultusunda zararlı canlılara karşı mücadele ederken, sağlık açısından olumsuz etkisi bulunabilecek ilaçları kesinlikle kullanmamaktadır. Tarım alanları başta olmak üzere, büyük boyutlara sahip kapalı alanlarda dahi sıklıkla kullanılan zirai ilaçlar, çevre sağlığına ciddi zarar verdiği gibi, solunması durumunda insan ve hayvan biyolojisinde de olumsuz etkiler yaratmaktadır. Bu nedenle haşere mücadelesi için kullanılan ilaçlar büyük öneme sahip olduğu gibi, uygulama yöntemleri ve uygulama yapılan alanın özellikleri de göz önünde bulundurulmalıdır. Sağlık Bakanlığı onayına sahip olmayan ve basit ilaçlar kullanarak işlem yapan firmalar, zararlı canlılara karşı etkili sonuçlar sağlayamadığı gibi sağlıksal sorunlara da yol açabilmektedir. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı onayına sahip olmayan ilaçlama şirketleri tarafından hizmet almak ciddi sakıncalar yaratacağından, gerekli belge ve izinlere sahip olmayan firmalar kesinlikle tercih edilmemelidir.

Haşerelere karşı yapılan mücadele için kullanılan yöntemlerin kalitesi ve garantisi son derece önemlidir. Haşerelere karşı etkili olmayacak nitelikteki ilaçlar ile gerçekleştirilen işlemler, ciddi sorunlara yol açabilmektedir. Buna karşın, basit ilaçlar kullanarak amatör şekillerde uygulama yapan firma sayısı oldukça fazladır. Sağlık Bakanlığına şikayet edilen bu firmalar, yapılan kontroller sonucunda ceza almakta ya da kapatılmaktadır. Ancak yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren ve insan sağlığını ciddi biçimde etkileyerek ölüme neden olabilecek zehirlenmelere dahi yol açabilen ilaçlama şirketleri açık ya da kapalı alanlar için kesinlikle tercih edilmemelidir. Sürekli olarak şikayet edilen sahte firmalar, Sağlık Bakanlığı onayına sahip olduğunu belirterek, iç ya da dış mekanlarda uygulama yapmakta ve çevre sağlığı ile birlikte, insan sağlığı üzerinde uzun vadeli hasarlara yol açabilmektedir. Haşere ilaçlama sektöründe lider olan ve kaliteli ilaçlar ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren Gezer Böcek İlaçlama, Sağlık Bakanlığı ile ortak çalıştığı gibi belediyeye ait olan birçok kamu alanının da ilaçlamasını yapmaktadır.
Zararlı canlılar ile etkili biçimde mücadele edebilmek için profesyonellik ilkeleri ve kullanılan ilaçların kalitesi büyük önem taşıdığı gibi tecrübe de son derece önemli bir kıstastır. 18 yılı aşkın süredir İstanbul’un tüm bölgeleri başta olmak üzere, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli ilçelerinde hizmet veren ve sıfır müşteri şikayeti gayesi ile çalışan Gezer İlaçlama, müşterilerinden gelen yorumlar baz alındığında hedefine ulaşmış durumdadır. Gezer Grup müşteri şikayetleri arasında, alandan ya da müşteri hatasından kaynaklanan sorunlar olmasına karşın, ücretsiz ilaçlama hizmeti vermekte ve halihazırdaki müşterilerini koruduğu gibi portföyünü de her geçen gün arttırmaktadır. Haşere ve kemirgenlere karşı yapılan uygulamalarda %100 etki sağlayan Gezer İlaçlama şikayetleri sıfıra indirebilmek için ilaçlama teknolojilerini yakından takip etmekte ve elemanlarının gelişimini sürekli olarak desteklemektedir.

Gezer ilaçlama
444 8 818
www.gezerilaclama.com