-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@Steven merhabalar, pligg sistemi ücretsiz bunu belirttim ben, tema'da ücretsiz dağıtılan
bir tema sitenizden çalmış olduğum birşey değil ki kesinlikle böyle birşeye yeltenmem bilene.
Sizinkinde lisans ürünleri olduğunu bilmiyordum, bilsemde birşey değiştirmez başarılar dilerim sizede, ortada birşey yok konuyu baltalamayın lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalıntı var demedim taklit niteliğinde olmuş dedim. Ben laflarımı özenle seçiyorum. Hakkımda yorum yapmayın sadece ikimizde kullanıyoruz gibisinden
Ve unutmayalımki Taklitler asılları yüceltir. şimdi başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Teşekkür ederim, sizede başarılar.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Steven adlı üyeden alıntı
Merhaba bu konuyu internette görünce üye oldum ve çok üzüldüm.
http://www.im.web.tr sitesinin sahibiyim. Taklit niteliğinde herşeyi aynı yapmana sesimi çıkarmadım ancak bu cevabın beni üzdü. Benim adıma konuşma yetkisini kim veriyor sana. Script ücretsiz değildir. Pligg 'in sitesinden lisans fiyatlarına bakabilirsiniz. Ayrıca im.web.tr eklentilerine kadar full şekilde lisansları alınmış bir sistemdir. Ücretsiz deme hakkınız yok ve temayı değiştirmenizi rica diyorum bu kadar da kopya olması hiç hoş değil. Benim hakkımda yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Arkadaşımız konuyu açtıktan sonra bir dostum sayesinde scripti inceleme fırsatı buldum. Tema ücretsiz dağıtılan bir tema, lisanları alınmış bir sistemdir demişsiniz tamam ama ücretsiz temanın nasıl lisansını alabilirsiniz ki?
Ekstra olarak kullandığınız eklentilere bakmadım, onlarıda inceleyip tekrar bir mesaj yazacağım.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlısı olsun başarılar.
İndex tasarım - webtasarım - Kurulum .vs yapılır.