Merhaba Sevgili WMaracı Forum Üyeleri.

Sizlere browser tabanlı bir strateji oyunundan bahsetmek ve oyunu kısa kısa anlatmak istiyorum.



Bu oyunda Çeşitli pozisyonlar vardır. İlk önceliğiniz vatandaşlığınız. Bir ülke seçip o ülke çıkarları doğrultusunda hareket etmeniz gerekmektedir. Ülke yönetimi bulunmaktadır. Ülke Organizasyon Hesapları vardır. Bunlar. Turkey Org, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Tarzında Değişmektedir.

Askeri Birlikler Bulunmaktadır. Bu askeri birlikler ile ülke toprağı işgal ederken veya işgale uğrarken düzenli ve destekli vuruş yapmak için çok önemli. Bunun dışında Askeri Birlikler Hasar başına Altın şeklinde vuruşlar yaparak paralı askerlik yamaktadır.




Ülke Başkanı Bulunmaktadır. Ülke Yönetiminden sorumludur. Savaş ilan etme ve Ülke bünyesinde bulunan Organizasyon hesaplarını yönetme hakkı vardır. Ülke Hazinesini ve ülke şirketlerini yönetir. Ülkeler arası İttifaklık yapar ve Savaşmama anlaşmaları imzalar. Ülke Koalisyonları kurarak ülkelerin gelişmesini ve diğer koalisyonlara karşı tedbir almayı hedefler.

Başkan Yardımcısı : Genellikle ülke başkanı şeçilen kişi tarafından atanır ve savaşları yönetir. Savaşlarda askerlere savaşmaları için silah ve erzak yardımları yapılır. Genellikle Başkandan daha fazla işi omuzlar.

Milli Savunma Bakanı : Savaşların yönetimini ve ülke askeri birliğini düzenler.

Ekonomi Bakanı : Para politikası ve TRY - Altın Değerini en sağlam şekilde tutmaya çalışır. Bu iş göründüğünden zordur.

Milli Eğitim Bakanı : Yeni Oyuncular Davet eder. (Benim yaptığım gibi) Oyuna yeni başlayan oyunculara oyunun ince detayları öğretilir.

Oyun içinde Meclis Sistemi Bulunmaktadır. Ülke vatandaşlığı almak isteyenler milletvekilleri tarafından onaylanması gerekmektedir. Aynı zamanda ülke vatandaşlığı değiştirilmesi ve ülkeden atılması planlanan kişiler için önce mecliste yasa verilir. Bunun dışında ülke hazinesinde ki altın ve TRY'lerin Organizasyon hesaplarına devri için yasa verilir.

Bu oyun uzun soluklu oynanan ve yaklaşık 6 Yıldır süre gelen oyuncu kitlesine sahip bir oyundur. Yaklaşık 40.000 Aktif oyuncu kitlesine sahip oyunda 155 ülke bulunmaktadır. En yüksek oyuncu kitlesine sahip ülke ise Türkiye. Yeni oyuncular ile ekonomimize ve iş gücümüze sağlayacağı destek ile En büyük toprak sınırlarına ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Oyuna Yeni Başlayacak Arkadaşlar için Discord Hesabı Bulunmaktadır.

Eğer Oyuna Başlamak istiyorsanız

Davet Linki Bir
Davet Linki 2