Güncel İnternet ve Webmaster Blogu - hkirsan.com
Selamlar , adım Hayri Kırşan. Blog yazmayı ve site işlerini sevdiğimden ve ilgi duyduğumdan dolayı hkirsan.com linkli sitemi açtım. Bahsettiğim üzre site işlerine büyük bir ilgim var , bu blogta da ağırlıklı olarak site gelişimlerinden , taktiklerden ve püf noktalardan bahsedilen özgün makaleleri bulabilirsiniz. Güncel webmaster blogu sloganın hakkını verip sizlere faydası olucak makaleleri paylaşacağım.
Blogunda Neler Paylaşacaksın ?
Blogumda sloganımdan da anlayabileceğiniz üzre ağırlıklı olarak Webmaster ve İnternet kategorilerine ağırlık vermeye gayret göstereceğim. “Webmaster” kategorisinde site gelişimi için püf noktalardan vb. konulardan bahsedecek , “İnternet” kategorisinde ise İnternette güncel olarak ne olup ne bitiyor onlardan bahsedeceğim. Blogumda “Teknoloji” , “Oyun” ve “Hayattan” kategorilerine de yer vereceğim. “Teknoloji” kategorisinde güncel teknoloji haberleri ve teknolojiye dair çoğu şeyden, “Oyun” kategorisinde yeni çıkacak oyunlar hakkında bilgilerden ve oynamakta olduğum oyunlardan püf noktalardan , “Hayattan” kategorisinde ise hayata dair her şeyden (Sağlıklı yaşam , pratik bilgiler vb.) bahsedeceğim.
Site Adresi : hkirsan.com
Facebook Sayfası : facebook.com/hkirsancom
Arkadaşlar destek amaçlı siteye girip birkaç makaleye yorum yaparsanız gerçekten beni çok mutlu edersiniz. 2 yıldır bulunduğum ve bu forumda da satış yaptığım makale sektöründeki hizmetlerimi azaltıp bu blogta sizlere yararı dokunacak içerikleri paylaşacağım. Örnek vermek gerekirse ;
SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır ?