Merhaba,

 

Bugün, Sivas’tan tüm dünyadaki Sivaslılara memleket haberleri veren Gündem Sivas habercilik sektörünün geleceğinin dijital platformlar üzerinde olacağı düşüncesiyle hiçbir kişi, kurum, parti, dernek ve yapıyla ilişki kurmadan tamamen bağımsız ve objektif şekilde habercilik anlayışını benimseyerek, Kariyer Enstitüsü tarafından 2022 tarihinde güçlü kaleme sahip bir ekiple kurulmuştur.

Gündem yaratan, ilkeli ve cesur yayıncılık ile yaptığımız haberlerimizle birlikte sürekli artan okuyucu sayımız bizleri büyük bir aile yapmıştır. Bu büyük ailenin kurumumuza verdiği mutluluk, sektörde bizleri her gün daha da güçlendirmektedir. Gündem Sivas her zaman olduğu gibi kimseye boyun eğmeden, kimsenin tarafını tutmadan şehrin ve haklının çıkarlarını savunan bir yayıncılık anlayışıyla yayınlarını sürdürecektir.

Gündem Sivas, şehirde olan biten en güncel içerikleri okurlarına en kısa sürede ulaştırmanın yükümlülüğünde olduğunu her zaman bilmektedir.

Gündem Sivas, hiçbir kurumdan veya firmadan haber karşılığı ücret, abonelik vb. gibi bir destek asla almamış ve bundan sonraki süreçte ise asla almayacaktır.

Geleceği gördük, mücadele ettik ve başardık.

 

Tel: +0 532 419 12 64

E-Mail: bilgi@gundemsivas.com

 

Site URL: https://gundemsivas.com/

Site Adı: Gündem SİVAS | Bizim İçin Tek Gündem Sivas