Site Adı: SB Solar Güneş Paneli
Site Adresi: https://sbsolar.com.tr
Açıklama:


Güneş paneli günümüzde yoğun olarak kullanılan enerji kaynağıdır. Solar panel olarak da bilinen paneller güneşten gelen ışığı elektriğe çevirir. Yeryüzüne gelen güneş ışığının enerji miktarı kullandığımız enerji miktarının 10 bin katı kadardır. Panellerin üzerinde güneş enerjisini soğurmaya yarayan çok sayıda güneş hücresi bulunur. Paneller sayesinde yeryüzüne gelen güneş ısısı ve ışığı kullanılabilir enerjiye dönüşmektedir. Her geçen gün panellerin kullanımı artmaktadır. Geçmiş yıllarda sadece yapılarda kullanılan paneller artık geniş arazilerde de kullanılmaya başlanmıştır. Tarım yapmaya elverişli olmayan arazilerde güneş panelleri kurulur. Paneller sayesinde ihtiyaç duyulan güneş enerjisi karşılanır. Güneş enerjisinin kullanımı değer kazanırken bu alanda hizmet veren firmaların sayısı da artmaktadır.

Güneş Paneli Seçimi Nasıl Olmalı?
Günümüzde güneş panelleri yoğun ilgiyle kullanılıyor. Hemen her yapıda kullanılan paneller artık bahçelerde, arazilerde de kullanılıyor. Panel kullanmak isteyenler ya da kullandığı paneli değiştirmek isteyenler nasıl seçim yapmalı? Panel seçimi yapılırken panelin gücü değerlendirilmelidir. Panelin gücü aynı zamanda fiyatları etkileyen en önemli maddelerden biridir. Hangi firmadan panel alındığı önemlidir. Doğru firma seçimi yapıldığında panel hakkında güvenilir yardım sağlanır. Güneş paneli satın al üzerine hizmet veren SB Solar Enerji A.Ş., sektörün önde gelen ismi olarak hizmet vermektedir. Panel seçiminde en büyük panel modülünü tercih etmek daha avantajlı olacaktır.

Güneş Paneli Modelleri ve Fiyatları
Güneş paneli modelleri zamanla yenilenerek günümüzdeki halini almıştır. Günümüzde kullanılan modeller genel olarak:

• Polikristal Güneş Paneli
• Monokristal Güneş Paneli

Panel modelleri ikiye ayrılır. Bunlardan biri Polikristal güneş panelidir. Bu panel modeli diğerine göre daha uygun fiyatlıdır. Uygun fiyatlı olmasıyla günümüzde en yaygın kullanılan panel modelidir. Verimlilik kıyaslandığında ise bu panel modeli diğerine göre düşük verimliliğe sahiptir. Monokristal paneller ise yüksek dereceli silikonlarla yapılmıştır. Bu sayede yüksek verimliliğe sahiptir. Güneş paneli fiyatları belirlenirken watt cinsinden belirleme yapılmaktadır. Kullanım alanına uygun panel satın almak isteyenler SB Solar enerji A.Ş. ile iletişime geçebilir. Alanında uzman kadroya sahip olan firma bu doğrultuda profesyonel çalışmalar gerçekleştirerek hizmet vermektedir.