Günümüzde gündüz televizyon kuşağının yeni popüler ismi ve kadın programlarıyla yarışa başlayan yeni dönemde en popüler olan kısmı günlük dizi kuşağı ile her gün bir yeni bölümü yayınlanan dizilerin olasıdır. Özellikle son dönem de yaygın olmaya başlayan diziler çabucak hayatımızda yer edindi.

Artık her kanal da yayınlanan bu dizilerden bir tanesi var ki günlük dizi kuşağına yeni bir soluk getirmiş ve büyük beğeni toplamış Kanal 7’nin ilgiyle izlenen ve sevilerek takip edilen dizisi Sensiz Olmaz. Bir Hint filmi uyarlaması olan dizi daha 28 bölüm yayınlanmasına karşılık büyük ilgi ve heyecanla sevilerek izlenmeye başlanmıştır. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren beğeni toplayan dizi heyecanla ve sevilerek izlenmeye başlanmıştır.

Sensiz Olmaz Filminin Konusu:

Dizinin orijinal Hint adı: Rangrasiya. Genç bir köylü kızı olan Parvati ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra arasında yaşanan aşk hikâyesini anlatmakta olan bu dizi ülkemizde de beğeni ile izlenmektedir.

Yayınlanan son bölümünde Kralve Laila iş birliği içerisine giriyor. BSD karargâhına yerleştirilen Laila bir şekilde oradan kaçmayı başarır. Fakat bu sefer karargâhtan kurtulan Laila Kral Thakur' un eline düşer. Kral Rudra' dan intikam almak için Laila'ya iş birliği teklifinde bulunur.

Diziyi Nereden İzleyebilirim?

Diziyi Kanal7 ekranlarından saat 16 00 da izleyebileceğiniz gibi reklamsız ya da donmada kesintisiz bir şekilde sensiz olmaz 34. bölüm izle demek istiyorsanız http://www.diziking.net/kategori/sensiz-olmaz adresinden izlemeniz mümkündür. Ayrıca sensiz olmaz 19 mayıs izle sekmesinden de son bölümü kaçıranlar izleyebilirler.