Merhaba arkadaşlar,

Bir denememiz daha sırada.. Günün maçları sitemizde her gün banko maçları sizlerle buluşturmaya çalışacağız. Yeni bir oluşum olduğu için bu ayı geçiş süreci sayacağız. Bu nedenle sitenin gerek tasarımı gerekse içeriği biraz zayıf seyirli ilerleyecek. Hedef malum olarak Eylül ayı..

Günün banko maçları başlığını attıktan sonra içini doldurmak elbette zor. Banko kavramı göreceli bir kavram.. Genel geçer bir banko yoktur. Real Madrid, Bayern, Barcelona gibi takımların maçlarında bile bir çok kez tersini düşünen oyuncular bulunmaktadır. Bu nedenle Banko maçımız var derken bir çok değişkene göre maçları analiz ederek bu sonuca varmaya çalışacağız.

Ekip olarak şuan çok yeterli olmasak da zaman içerisinde sayımızı 10 ve üzerine çıkmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Ücretli ve ücretsiz olarak bir çok yazar alımı olacaktır. Banko kuponlar verebilecek kendine güvenen arkadaşlara da zaman içinde sitede yer verilecektir. Siteyi ilk haliyle değerlendirmeyelim. Bir ay sonra sitenin durumu çok farklı olacaktır. Tasarımdan kadrosuna gerekli değişiklikler yapılacaktır.

www.gununmaclari.net şimdiden hayırlı olsun.