netbozum
tr.link

Guzel.in | Aktüel Kadın Portalı

5 Mesajlar 813 Okunma
acebozum
tr.link

MGurkan MGurkan #MgN Corp. Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** N**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 115 / 116
  • Ticaret 52, (%100)

Kadın portallarının çoğaldığı günümüzde, ters bir orantı ile de nitelikli kadın paylaşımları azalmaktadır. Kadınları ilgilendiren konularda makalelere rastlamak pek mümkün olmamakta veya rastlasak da doyurucu nitelikte olmayan makaleler canımızı sıkmaktadır. İnternet âlemindeki bu eksikliği görerek hazırladığımız Guzel.in adresli web portalımız, internetteki kadın paylaşım bloglarının ezberini bozacak türdendir. Aktüel, moda, güzellik, sağlık, diyet, ev dekorasyonu, astroloji gibi alanlarda birçok makalenin bulunduğu Guzel.in’de, aynı zamanda profesyonel köşe yazarları da görev almaktadır. Düğün çiçeği seçiminden, adet sancısı hakkında bilgiye; dumanlı göz makyajından, yemek tariflerine kadar birçok farklı ve kadını ilgilendiren konuda malumât alabileceğiniz gibi siz de paylaşımlara yorumlarınızla destek olabilirsiniz.

Genç ve dinamik bir kadro ile yola çıkan Guzel.in, her gün yüzlerce internet ziyaretçisini ağırlamaktan mutluluk duymaktadır. En güncel moda haberlerini ve sağlık havadislerini anında paylaşarak, kadın blogcularıyla bilgi paylaşımında bulunmaktadır. Siz de sitemizden yararlanmak için hemen Guzel.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Hoş tasarımı ve dizaynı ile gözü yormayan okuma kapasitesine sahip olan sitemizi aynı zamanda Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım mecralarından da takip edebilirsiniz. Bir bayan için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz sitemiz, internet ortamın en doyucu bilgi kaynakları arasında olmaya namzet durumdadır. Sizin de desteğiniz ile bu gayesini gerçekleştirebilecek olan Guzel.in sitesi hakkındaki eleştiri ve yorumlarınızı da sitemizdeki İletişim Bölümü’nden bizlere ulaştırabilirsiniz.

İletişim
admin@guzel.in

Not: Yaklaşık 1 Aylık Web Sitemiz İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz, 1 Haftadır Konu Girdisi Yapamadık Ramazan,Bayram Yoğunluğu ve Alt Yapı Sorunlarımız Dolayısıyla

googleasistan
reklam

dedemir85 dedemir85 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 100 / 81
  • Ticaret 12, (%83)
Temada güzel, sitede güzel , içerikte iyi

allah yolunu açık etsin .

başka söyleyecek söz yok.

aynı uzantıyla yakında benimde güzel bir projem var . valla cesaret verdin bana...

• Üyelik 30.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** N**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 115 / 116
  • Ticaret 52, (%100)
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim, İlk Etapta Bende Com Olsun Olmadı Net Olsun İsterdim Fakat Jenerik Sayılabilecek Com,Net Domainler Hep Dolu Oluyor. io,in Gibi Güzel Uyum Getirebilecek Markalaşma Açısında Akılda Kalıcı Bir Domain Bulursanız Bence Alın, Piyasa Artık Genişliyor, Domain Etkisi Seo Açısından Göz Ardı Edilemez Fakat Git Gide Geri Planda Kalıyor :)

Benim Görüşüm :)

dedemir85 dedemir85 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 100 / 81
  • Ticaret 12, (%83)
Tavsiyeleriniz için ben teşekkür ederim.

Sitemin gelişimi için takip edeceğim ilk adres sizsiniz ( yanlış anlamayın sadece tasarım ve markalaşma yoksa içeriklerimiz çok farklı)

Domain konusunda da Domaini zaten aldım. şu anda siteyi tasarım açısından oturtmaya çalışıyorum.

Markalaşma konusunda da " .com " dışındakilerin işi zor ama trafik konusunda googla bağlı olduğumuz için dediğiniz gibi öncelikle domainin akılda kalıcı ve uyumlu olmasını tercih ettim.

İyi çalışmalar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kamu Çalışanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** N**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 115 / 116
  • Ticaret 52, (%100)
Bayram bitti hocam inşallah bende yoğunlaşacağım tekrardan bakalım, ilginize teşekkür ederim :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al