lostyazilim
tr.link

ha6er.com - Haber Sitesi Tanıtımı

7 Mesajlar 909 Okunma
lstbozum
tr.link

selcuk333435 selcuk333435 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 8 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
İyi günler arkadaşlar;

Sahifa teması kullanarak wordpress üzerinde bir haber sitesi oluşturdum. İsmini bu forumda haber sitesi isim önerilerinde bir arkadaş yapmış oradan koydum. Aslında isim haber.com sitesi sanırım 1995 senesinde amerikan bir firma tarafından alınmış ve kullanılıyor. Bende ufak bir farklılıkla önerilen http://ha6er.com isminin etkili olabileceğini düşündüm :) Fakat tabiki eninde sonunda siteyi sürekli güncel ve özgün tutmak gerekiyor sanırım :) Şimdilik 2-3 hafta içerisinde günlük tekil 30-40 hiti görmeye başladı. Bakalım artık kısmet olurmu dahada arttırmak. İçeriğindeki haber sayısı arttıkça google aramalarında bulunması artıyor. İçeriği arttırır ve özgünleştirirsem sanırım artacak gibi. Şimdilik iki editör ile haber eklemeye çalışıyoruz. Sizden ricam sitemi gezerek eksik gördüğünüz noktalar varsa belirtirseniz ve hit arttırmak için neler yapabilirim fikir verirseniz sevinirim.

İyi Çalışmalar

wmaraci
reklam

AtaTekin AtaTekin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 301 / 269
  • Ticaret 7, (%100)
Hayırlı olsun hocam bende haber sitesi yönetiyorum. Biz 4 kişiyiz. Amacımız para kazanmak değil sadece bu işten bir şeyler öğrenmek. Biz haberyazilimi.com'dan aldığımız tasarımı kullanıyoruz. Şu anlık memnunuz yaz geldiğinde haber botuda almayı planlıyoruz. Haber yazılımı sağolsun %25 indirim kampanyası var :) eğer link değişimi karşılıklı reklam gibi şeyler düşünürseniz bana ulaşırsanız sevinirim. Tekrar hayırlı olsun.

www.kurtulushaber.com

• Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 8 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim hocam sağolun! Benimde ilk etapta maddi bir beklentim yok açıkcası, ama en azından kendime birşeyler katabilirsem ne mutlu bana :) Ben size özelden mesaj atayım benim temada reklam alanlarının kullanımı oldukca açık oraya belirldiğimiz boyutlarda reklamlar koyarız. Faydalı ve güzel olur kanaatindeyim. Görüşmek üzere!!

bodyguard bodyguard WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Yazılım Ekibi Lideri
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 11 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
çok güzel bir site bence, haberyazılımına gerek yok. bende www.trabzondazaman.com sitesi için haberyazılımı kullandım ama ücretsiz versiyonunda sürekli içeriği kendilerine göre değiştirdiler. gına geldi, en sonunda sildim tüm dosyaları şimdi bomboş, ilgilenen varsa birlikte benim siteyide içerik ekleyerek geliştirebiliriz..
en iyisi bu arkadaşımızın yaptığı gibi bu temada gayet iyi, bence güzel olmuş, yolunuz açık olsun.

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Başarılar benimde haber sitesi isteğim var alan adına kadar aldım suan boşta ama yapacağım iha ile anlaşma yapacağım fiyat pazarliginida yaptım bu tema işimi görür gibi hayırlı olsun

• Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 8 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkür ederim değerli yorumlarınız için! öncelikle ermaneray arkadaşım haber sitesi için iyi düşünüp tartmak gerekiyor. Ben isim hoşuma gittiği için bu kadar üzerinde durmak istedim bu olayın. Ama iki editör olarak haber ekliyoruz siteye çok yorucu oluyor buda! Hemde özgün içerik çok bulamadığımız için farklılık yaratamıyoruz. Örneğin geçenlerde iphone un momentcam diye güzel bir uygulaması piyasaya çıktı hasbel kader onu ilk paylaşanlardan biri oldum ve günlük o konuyla ilgili 15-20 hit gelmeye başladı googledan! Tema güzel ve kullanışlı bir tema tavsiye ederim. Yönetim panelinden her türlü ekleme çıkarma imkanı sunuyor.
İyi Çalışmalar

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Doğru söylüyorsun yorucu oluyordur eminim ben diğer sitelerde bağlantılı yapacağım ama Zaman alacak

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al