-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Sağdan soldan haberleri kopyala yapıştır yaparak site hiçbir yere gelmez. Tema habere pek uygun değil. Haber sitesi ekip işidir tek başına pek yürümez. Tavsiyem bir sektör üzerine yoğunlaş ve o alanda haber yap. Bu şekilde belli bir kitle edinirsin. Tüm güncel haberleri vereceğim derken site çöp olup gider.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende ilk olarak haber sektörüne böyle başlamıştım, eski günlerim aklıma geldi :)
Hocam size önerim şu ki; haber sektöründe yer edinmek istiyorsan yanlış anlama da bu dandik wordpress temalarıyla uğraşmayı bırakın artık. Wordpress ile hiçkimse bir yere gelemez en azından haber sektöründe, güçllü bir script lazım.
Scripti buldunuz siteyi kurdunuz diyelim bitiyor mu, bitmiyor.
Siteyi news'e eklemek için sabırla yılmadan özgün haber girişi yapın, siteye yazarlar bölümü vs. ekleyin künyeyi düzeltin vs.
News'e kayıt olursanız (özellikle yerel habercilikte) güzel ekmek yersiniz, kolaygelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam haber işi zor ve uğraştırıcı gibi geliyor bana hiç girişmedim ama tek kişiyle yapılabilecek birşey değil ileride sıkılacaksınız . Sürekli takip gerektiren ekip gerektiren bir iş ama sadece bir alana yönelirseniz haber sitesinde belki olabilir mesela bitcoin borsa vs vs gibi
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com