netbozum
wmaraci reklam

Hakanozkul.Net

2 Mesajlar 554 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 554 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

kentacdis kentacdis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Doktor Hakan Özkul'a ait tanıtım ve iletişim sitesi. Hakan Özkul Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan hemen sonra "Bitkilerle Tedavi" hakkında daha çok bilgi edinebilmek için uzak doğuda eğitimler aldı. Yurt içi ve yurt dışı birçok konferans ve seminerlerde bulundu. Ülkemizde çok kıymeti bilinmeyen şifalı bitkilerin tanıtılması için makaleler yazdı. Başta Türkiye olmak üzere, bitkilerle tedavinin en çok geliştiği ülke olan Almanya tarafından onaylanmış Kibarlı ve Cemre Ab-ı Hayat markalı bitkisel ürünleri geliştiren akademik kurulda görev aldı. Bu vesile ile birçok hastanın tedavine vesile oldu.

Dr. Hakan Özkul websitesi hakanozkul.net aracılığı ile hastalarına Bitkilerle Alternatif Tedavi yöntemleri hakkında danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

kentacdis kentacdis WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Çocuğum Olmuyor, Çözümü Nedir, Nasıl Çocuk Sahibi Olabilirim?

Çocuk sahibi olamayanlar, sperm azlığı (azosperm), sperm yokluğu, sperm hareketsizliği, sperm bozukluğu, çikolata kisti (yumurtalık kisti), polikistik over, miyom, adet düzensizliği, yumurtalık tembelliği, varikosel, cinsel iktidarsızlık gibi kadın erkek kısırlık problemleri için DOKTOR HAKAN ÖZKUL ameliyatsız ve etkili bitkisel çözümler sunuyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al