Bilindiği üzere farklı şehre gidenler , ayağını yerden kesecek kiralama firması aramaktadırlar. Hatay özellikle oto kiralama konusunda çok kısır bir şehirdir.Bu yüzden genellikle Hatay oto kiralama fiyatları diğer şehirlere göre oldukça yüksektir.

Şehire 2011 yılında Hatay'ın küçük ama şirin havalimanına araç kiralama ofisi açan Uzman rent a car bu konuya alternatif olacak tek işletmedir. Keza aranılan tüm araçları filolarında barındırdığı gibi,başka şehirlerde arabalarını teslim etmek isteyenler için ofisleri hazır beklemektedir.

Hatay rent a car ihtiyaçları için Uzman'ın http://www.uzmanrentacar.com resmi sitesine giriş yaparak dilediğiniz arabaları bulmanız mümkündür. Üstelik fiyatları diğer işletmelere nazaran %20 daha az olduğu bilinmelidir.

Araba kiralamalarınızı Hatay'da bu işletmeden gerçekleştirmek isteyenler kiralama koşullarında ve sıkca sorulan sayfalarına göz attıklarında vermiş olacakları hizmetlerde ne kadar şeffaf olduklarını göreceklerdir. İyi ve rahat seyahat dileklerimizle.