Hakkımızda


Yapımı haftalar, aylar süren web siteleri yerine bir internet sitesinde ihtiyaç duyulan her şeyi önceden hazırlıyoruz. Bu sayede hem zamandan hem de paradan tasarruf ettiriyoruz.

Sitemnet, tamamen kişiselleştirilmiş, yüksek kaliteli bir web sitesi oluşturmak için gereken her şeye sahip hazır web sitesi kurucusudur.
İşinizi tanıtın, sanatınızı sergileyin, bir sanal mağaza kurun veya sadece yeni fikirleri test edin.

Sıkça Sorulan Sorular


1. Alan adı ve Hosting ücretsiz mi?
Evet. Tüm paketlerimizde, ilk yıl ücretsizdir. Daha sonraki devam eden yıllar için yenileme ücreti ödemeniz gerekmektedir.

2. Nasıl web sitemi kuracağım?
Bu sayfada yer alan şablonların altında bulunan Satın Al linki aracılığıyla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ödeme onayının ardından 5 dakika içerisinde internet sitenizin kurulumu tarafımızca yapılacaktır ve web siteniz aktif olarak kullanıma açılacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra telefon numaranıza bilgilendirme yapılacaktır. Site yönetim bilgileriniz mail adresinize gönderilecektir. Sizlere gönderilen yönetim paneli aracılığıyla site içeriklerinizi istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.

3. Web sitem Google'de çıkacak mı?
Evet. Tüm müşteri sitelerimiz gibi sizin de web siteniz Google’de ve diğer arama motorlarında çıkacaktır.

4. Kendime ait alan adım var. Kullanabilir miyim?
Evet. Alan adınızı aldığınız yerden dns adreslerimizi tanımlamanız yeterli olacaktır. Nasıl yapılacağı konusunda destek almak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.

5. Web sitem SEO uyumlu olacak mı?
Evet. Arama motoru için gerekli site içi ayarlamalar sistem tarafından otomatik olarak ayarlanmaktadır.

6. Yönetim paneli Türkçe mi? Kullanımı basit mi?
Yönetim panelimiz tamamen Türkçe’dir. Müşterilerimizin en kolay şekilde yönetebilmesi için her ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanmıştır.


Bütçenize uygun paketimizi seçebilirsiniz; https://www.sitemnet.com/paketler