-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam amacınız ziyaretçi potansiyelini yükseltip Pop-up reklamları falan mı almak yoksa Adsenseye odaklı bir gelecek mi düşünüyorsunuz ? Bende dizi sektöründeyim. Vaktiniz varsa eğer bence 4 yada 5 diziyi ele alarak yada 10 dizi işte size kalmış. Bölümün tamamı değil de yalnızca replik videolar ve fragmanlar yayınlayarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Hit tablosuna baktım da 50-60 Bence çok düşük.
Geniş kapsamlı bir araştırma yapmalısınız. Günümüzde popüler olan diziler hangisi mesela ? ( Kurtlar Vadisi, Poyraz Karayel, Kara ekmek, Kiraz Mevsimi, şuan aklımda olmayan dizileri ele alarak adsense gelirini çok fazla oluşturabilirsin.)
Kiraz mevsimi dizisinde 1 haftada hiti 7k yaptım ve 1 ayda oda pek ilgilenemiyordum 400 tl kazandım ve 1.000 tlye sattım siteyi. Öyle düşünün hocam :) Film teması değil de daha kapsamlı bir tema kullanabilirsiniz mesela :) Bu benim görüşüm hocam :) Misal
Şu Tema gibi bir şey olabilir :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
mbweb adlı üyeden alıntı
daha site 1 aylık olduğu için ziyaretçi sayısı çok düşük. reklam konusunda ziyaretçiyi aşırı rahatsız etmeyecek şekilde reklam eklemeyi düşünüyorum tabiki ziyaretçi potansiyeli artınca.
adsense dizi sitelerine reklam mı veriyor ?
ziyaretçi arttıkça geliştirmeyi düşünüyorum. şuan aklımda bir kaç şeyler var.
Veriyor elbet de hocam Politikalarına aykırı bir şey yapmadığın sürece Kazancın olur. :)
mbweb
Wordpress Tema
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O politikalardan nelere dikkat etmem gerekir mesela ? dizi sitesini göze alırsak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
+ticaret puanı derken hocam wmaracında mı ücretsiz işlemler de yasak olduğunu biliyorum düşündüğünüz buysa eğer :)
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam dizi sitesi üzerinden bakılmaması gerekir. Sizden ricam Adsense Politikalarını harfiyen okuyup, Değerlendirdikten sonra gerekli olup olmayacağına karar verirsiniz. Telif hakkına girmediğiniz sürece, Teşvik, telif hakkı olan videolar olmadığı sürece kullanabilirsiniz elbet de.