BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Site size güzel gelebilir. Renkler ve zevkler meselesi.
Tanıdığınız bir kaç kişiye gösterin + Cepten + Tabletten girin. Ekran küçüldükçe yazıların küçük olması nedeni ve arka plan resmi nedeniyle "okunmakta zorluk çekiliyor" cevabı almazsanız bu tema ile devam edin. (Not: Belki düz bir arka plan resmi farklı gösterir.)
Aklımda ki domain ve proje hala aklımda. İhtiyacım olan maalesef ki bu aids illetine bulaşmış olan 2-3 kişi.
Aklımda ki proje ciddi bir proje ve bunu anlatma taraftarı değilim. Kusura bakmayın. :)
Ciddi anlamda hem zaman hemde maddiyat ile ortak olmayı düşünürseniz yüz-yüze görüşme harici projeyi bahsetme niyetim asla olmaz. :D
Domain + host almakta sıkıntı yok. Yıllardır elimde olan ve herhangi bir gelir elde etmediğim (adsense/reklam/tanıtım yazısı satışı v.s.) bir şey yapmadığım domainler vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Tabi renk meselesi hatta ben okunaklı değil düşüncesindeyim çevremde sorduklarım süper sakın elleme diyolar :) diye kaldı böyle bakın şeffaflığı düşürdüm şu an daha okunaklı arkadaşlar beğenmiyor ama arkaplan çok öne çıkıyor yoksa..
Şu an daha okunaklı gibi sanki..
Bu arada projeniz için ortak çalışma taraftarı değilim ama yardımcı olmak isterdim sadece yanlış anladınız sanırım başlangıçta yardımcı olabilirim eksikleriniz için demek istedim yoksa bende ortak işe karşıyım ama sanırım en büyük eksiğiniz aidsli birileri bunları bulabiliriz aslında basit..