lostyazilim

Hepsiburada Otomatik Rekabet Analizi (İlk Analiz Ücretsiz)

10 Mesajlar 1.374 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

selomany selomany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Front-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 13 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, hepsiburada mağazanızın otomatik rekabet analizinizi yaparak hangi ürünlerin fiyatlarında geri kaldığınızı size raporlayabiliriz. Mıknatıs e-ticaret entegrasyon sisteminin genel tanıtımını ve ücretsiz (1 defa) otomatik rekabet analizi fırsatımızdan yararlanmak için www.miknatisentegrasyon.com web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Aklınıza takılan her türlü soru için iletişim bölümünden iletişime geçebilir, wmaraci aracılığı ile özel mesaj olarak gönderebilirisiniz.

wmaraci
reklam

ripek ripek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad R** İ**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Siteniz üzerindeki ücretsiz analiz aracılığı ile bilgilerimi ilettim. dönüş bekliyorum

• Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 13 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, dönüş yapılmıştır.

• Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad R** İ**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim yaklaşık 100 üründe geriye düşmüşüm. Raporda Tavsiye Edilen Fiyatları girdiğim zaman ben diğer satıcılardan avantajlı konuma geleceğim anladığım kadarı ile doğrumdur.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 13 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim yaklaşık 100 üründe geriye düşmüşüm. Raporda Tavsiye Edilen Fiyatları girdiğim zaman ben diğer satıcılardan avantajlı konuma geleceğim anladığım kadarı ile doğrumdur.

Merhaba, fiyatlarınızı otomatik güncelleyen modüler bir yapıya sahibiz. Otomatik olarak (belirli saat aralıklarında) sizin belirlediğiniz fiyatlar doğrultusunda fiyatlarınızı indirir veya arttırırız. Bu sebeple mağazanızdaki ürünlerde hepsiburada'da genellikle ilk sırada çıkarsınız ve otomatik olarak satışlarınızı arttırabilirsiniz. Ek olarak N11 ve Opencart entegrasyonu'da mıknatıs entegrasyon sisteminde mevcuttur. Aklınıza takılan her türlü soru için iletişime geçebilirsiniz.

• Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad R** İ**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim çok kullanışlı raporu incelemeye devam ediyorum. İrtibata geçeceğim :D :D

• Üyelik 21.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad R** İ**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
http://prntscr.com/hcqi3p

tavsiye edilen fiyatlarla ilk sıraya yerleştim çok hızlı oldu işlemler teşekkür ederim

• Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 13 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
tavsiye edilen fiyatlarla ilk sıraya yerleştim çok hızlı oldu işlemler teşekkür ederim

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Rekabet analizinin belirli periyotlarda yapılması gerektiğini unutmayın :) Birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız.
ripek

kişi bu mesajı beğendi.

atabeyhaki atabeyhaki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
sa. hocam benim bi sorum olacaktı. ama çok büyük bi dert. Benim hepsiburada üzerinde bi mağazam var ve yaklaşık 150 civarında ürünüm var. sattığım. bu ürünlerin bir çoğunda birden fazla firma ile rekabet halindeyiz ve kuruş kuruş, lira lira indirip duruyoz. ve bu durum benim gece uyku düzenimi bile bozdu. adamlar durmuyor. saatlerce uğraşıp fiyatları güncelliyorum... aradan bi iki saat geçiyo geçmiyo ki yeniden fiyat girmiş rakipler. sizin yazılımınız buna çare olacakmı. yukarıda bahsedilen arkadaşa yapılan raporu benim için de yapabilirmisiniz.

• Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 13 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
sa. hocam benim bi sorum olacaktı. ama çok büyük bi dert. Benim hepsiburada üzerinde bi mağazam var ve yaklaşık 150 civarında ürünüm var. sattığım. bu ürünlerin bir çoğunda birden fazla firma ile rekabet halindeyiz ve kuruş kuruş, lira lira indirip duruyoz. ve bu durum benim gece uyku düzenimi bile bozdu. adamlar durmuyor. saatlerce uğraşıp fiyatları güncelliyorum... aradan bi iki saat geçiyo geçmiyo ki yeniden fiyat girmiş rakipler. sizin yazılımınız buna çare olacakmı. yukarıda bahsedilen arkadaşa yapılan raporu benim için de yapabilirmisiniz.

Merhaba, yazılımımız tam olarak anlattığınız sorunu çözmek için geliştirilmiştir. Belirli aralıklarda (siz uykudayken :D) fiyatlarınızı otomatik günceller ve satışlarınızı arttırmanıza olanak verir. Dilerseniz miknatisentegrasyon.com adresimizde yer alan demo formunu doldurarak sizin için 1 defaya mahsus olmak üzere otomatik analiz gerçekleştirebiliriz. Bol satışlı güzel günler dileriz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al