Merhaba,

Başlık biraz ilginç durmuş olabilir ve birazcık düşündüğümüzde elimizdeki cep telefonun bile bir kullanma kılavuzunun, GARANTİSİNİN olduğunu biliyoruz.. Ama en değerli şeyimiz olan canımızı koyduğumuz evimizin ne bir kullanma kılavuzu, ne de bir garanti belgesi var.

Sosyal sorumluluk projesi olarak başladık bu işe. Duyarlı mimarların ve duyarlı insanların, bugünden sonra "Güvenli evlerde oturması için ne yapabiliriz?"in sonucu olarak doğdu. Biliyorsunuz her yerde reklamlar var. En çok bağıran en kaliteli imajı veriyor, veya kira öder gibi ev sahibi olun reklamları ile ayda 10 BİN TL ödemenizi bekliyorlar, yani yanıltıcı reklamlarlar. Hedefimiz ev alacak, yatırım yapacakları bilinçlendirmek. Günün sonunda bir firma ne kadar çok reklam verirse, alacağı ev daha pahalı hale geliyor ancak KALİTESİ aynı kalıyor. Müteahhitler "Nasıl Satarım" derdinde. Oysa ki bizler onların nitelikli konutlar yapmasını arzu ediyoruz. Yani "Nasıl Yaparım" derdinde olmalarını..

İnsanları nasıl bilinclendireceğiz ?
1- Şeffaf bir portal yaptık. REKLAM ALMIYORUZ!
2- Projelerde kullanılan ürünlerin etiketlenmesini sağlıyoruz böylelikle topraktan satın almak istediğini projelerde hangi ürünler kullanılacağını bilecek ve kullanma kılavuzunuz oluşmaya başlayacak
3- Minik bir Google ve Booking.com birleşimi bir algoritma ile projeler, firmalar arka planda AKILLI ALGORİTMA puanına sahip olacaklar ve sıralama doğal yollarla ortaya çıkacaktır. Böylelikle şu anda yaşanan EN ÇOK PARASI olanın değil, HAK edenin üst sıralarda olacağı bir duruş sergilenecek.

Bu konuda gazetemizde çıktı ve manşetimiz "İnşaat Sektöründe Şeffaflık Şart, Yanıltıcı reklamlara kanmayın" ! ! Bizler ev, konut, ofis alacak alıcıları bilinçlendirmek, sektörde nitelikli ve kaliteli projelerin üretilmesi ve 10-20 sene sonra çocuklarımızın güvenli evlerde oturmasını istediğimiz için yola çıktık.

Fikir ve önerileriniz bizim için değerli. Daha iyi bir gelecek için neler yapabiliriz, siz değerli dostlarımızdan görüşlerinizi bekliyorum.

Web sitemiz : http://www.timplatform.com

Sevgiler.

Gazetemiz :