Merhaba Arkadaşlar,

Yeni yazı dizimizle isimyakala.com adresimize her gün yeni internet sitesi fikirleri ekleyeceğiz.


[COLOR=#E25041][SIZE=5]KAYNAK:[/SIZE][/COLOR]
Yeni İnternet Sitesi Fikirleri


[COLOR=#B8312F][SIZE=5]Fikirler 3 ayrı başlıkta listelenmektedir;[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#2C82C9]1) Boşta olan ve hemen alabileceğiniz alan adları ile yapabileceğiniz projeler.[/COLOR][COLOR=#2C82C9]
2) Düşecek olan alan adları ile yapabileceğiniz projeler.
3) Satışta olan alan adları ile yapabileceğiniz projeler.
[/COLOR]
Tabiki alan adına göre proje değil projeye göre alan adıda seçebilirsiniz. Aynı proje farklı alan adları ile de yapılabilinir. Lakin biz baktığımızda gözümüzde canlanan projeler ile ilgili fikirlerimizi paylaştığımız için alan adları ile birlikte fikirlerimizi sizlere sunmaktayız.

[COLOR=#2C82C9][SIZE=5]Boştaki Alan Adları İle Projeler[/SIZE][/COLOR]

Bu bölümdeki alan adları halihazırda boştadır ve kayıt edilmeye müsaittir. Başkası almadan hemen siz alarak beğendiğiniz projeleri hayata geçirebilirsiniz.

[COLOR=#E25041]nostaljikfotograf.com[/COLOR]

Başta eski İstanbul fotoğrafları olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından tarihi önemi olan siyah beyaz fotografları paylaşacağınız bir proje geliştirebilirsiniz. Alan adı bizim kült domain diye tabir ettiğimiz (alkislarlayasiyorum sitesi tarzında) bir alan adıdır ve bu alanda marka olmanızı sağlayacaktır. Site altyapısı olarak blogger tercih ederseniz resimleri barındıracağınız host masrafından kurtulabilirsiniz.
Eğer wordpress tarzı altyapılar ile bu projeyi hayata geçirirseniz yüksek çözünürlüklü resimleri kendi hostunuzda barındırmakta sorun yaşayabilirsiniz. Lakin resimlerinizi paylaşan sitelerden görsel backlink elde edeceğiniz için ücretli hostlu bir site sizin otoritenizi arttırmada çok daha faydalı ve profesyonel bir seçim olacaktır.
[COLOR=#2C82C9]
[/COLOR][COLOR=#2C82C9][SIZE=5]Düşecek Alan Adları İle Projeler[/SIZE][/COLOR]

Sahibi tarafından süresi uzatılmayan alan adları yıl sonunda boşa düşerek tekrar alınabilir hale gelmektedir. Aşağıda boşa düşecek alan adı fırsatları ve bu adresler ile yapabileceğiniz projeleri paylaşacağız.
Yazılan tarihte akşam saatlerinde bu adresler yeniden kayıt edilebilir hale gelecektir. domain ne zaman düşer yazımızdan tam olarak alınabilir hale geleceği saat aralığını görebilirsiniz. Eğer adresleri alma şansınızı arttırmak istiyorsanız backorder desteği almanızı önermekteyiz. İsimyakala adresi backorder hizmeti vermektedir ve bizden destek alarak ufak ücretler karşılığında alan adını başkasının almasındansa kendinizin sahip olma şansınızı arttırabilirsiniz. İsimyakala alan adları düştükten sadece dakikalar içinde kayıt edebilecek takip yazılımını kendisi geliştirmiş ve bu alanda hizmet veren bir sitedir.

[COLOR=#E25041]egitmenara.com[/COLOR]

İlk etapta il ve ilçe bazlı bir ilan sistemi kurulur ve eğitmen arayanlar ile özel ders verenleri buluşturan bir platform haline getirilir. Akabinde bu projede ücretli ders veren eğitmenleri ve eğitmen arayanları Letgo tarzı bir mobil uygulama ile buluşturabilirsiniz.
Bu alan adı 26.03.2019 tarihinde boşa düşerek tekrar alınabilir hale gelecektir.

[COLOR=#E25041]imzalikitap.com[/COLOR][COLOR=#E25041]
[/COLOR]
26 Mart 2019 tarihinde düşecek olan imzalikitap.com alan adı ile sadece yazarları tarafından imzalanmış kitaplara ait bir e-ticaret sitesi kurabilirsiniz. Yayınevleri ve yazarlar ile anlaşarak imzalı baskılardan satın alabilir ve gerçek fiyatının üzerinde rakamlara bu kitapların satışını sağlayabilirsiniz.

[COLOR=#2C82C9][SIZE=5]Satılık Alan Adı Olan Projeler[/SIZE][/COLOR]

Bu bölümde kendi portföyümüzde satılık olan alan adları ile yapabileceğiniz projeler paylaşacağız. Eğer projeyi beğenip alan adını satın almak isterseniz bize linkteki iletişim kanallarımızdan ulaşabilirsiniz: WMaraci Forumu Özel Mesaj

[COLOR=#E25041]aranmahacmi.com[/COLOR]

Eğer daha önce hiç internet siteniz olmadıysa bu tabir size yabancı gelebilir. İnternet yayıncıları için aranma hacmi herşey demektir. Kimse Google ve benzer arama motorlarında aratılmayan anahtar kelimeler için yazı yazmak istemez. Çünkü yazsanızda kimse merak etmediği ve aranması olmadığı için siteniz ziyaretçi almayacaktır ve başarısız bir proje olarak yok olmaya mahkum olacaktır. Tamamen rastgele alanlarda içerik üretseniz dahi yazınızın etiketlerini en azından aranma hacmi olan kelimelerden seçmelisiniz. Bunun içinde kelimelerin aranma hacmini doğru olarak gösteren bir siteye ihtiyacınız vardır.
Kwfinder adresi son yıllarda oldukça popülerdi ve belli bir ziyaretçi kitlesine ulaşınca ücretsiz hizmetlerini sonlandırarak tamamen ücretli versiyona kullanıcıları mahkum bıraktılar.
Ücretsiz aranma hacmi sorgulama sitesi arayan oldukça büyük bir kitle var ve bu alanda yapacağınız projeler ile güzel reklam (adsense ve benzer) gelirler elde edebilirsiniz. Bu alan adı isimyakala’ya aittir ve 750 TL hemen al fiyatı ile satıştadır.