Merhabalar wmaracı'nda yeniyim taze üyeyim :) Ancak her gün burada olacağıma söz veriyorum :)
Merhaba kıymetli forum sakinleri, instagram hakkında herşeyi bulabileceğiniz forum sitemiz açıldı. sorularınıza yanıt bulabileceğiniz, kendinizi instagram konusunda geliştirebileceğiniz ve ticaret yapabileceğiniz www.sosyalmanya.com hizmete girdi.
Her yeni proje gibi bu projeninde sizlerin desteğine ihtiyacı var. Olumlu olumsuz yorumlarınız, eleştirileriniz projemi geliştirmek adına çok kıymetli. Foruma üye olup konu açmanız çok mutlu edecek beni.
Foruma üye olup 1 konu açan ardından forumdaki kullanıcı adını buraya yazıp pm ile ileteceği kendi projesine destek verebilirim. (Youtube kanal abone olabilirim, videoları beğenip izleyebilirim,izlenim süresini tamamlamaya çalışan arkadaşa videosunu bol bol izleyerek destek olabilirim, android uygulamalarını indirip 5 yıldız verip yorum yapabilirim, benim işletmem hizmetine 5 yıldız verip olumlu yorum yapabilirim v.s bunlar dışında da projelerinize destek vermeye çalışabilirim.)
Başta wmaracı yönetimi olmak üzere siz değerli üyelerin de bu projede beni yalnız bırakmamasını rica ederim.