netbozum
tr.link

Herşey Hakkında | İnceleme

3 Mesajlar 567 Okunma
acebozum
tr.link

mustafaatalay mustafaatalay www.nanotasarim.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kendi halinde biri...
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 3 / 14
  • Ticaret 2, (%100)
www.herseyhakkında.net

Site yayınlanalı yaklaşık 1 ay oldu. Amacım her konu hakkında tecrübelerimi bilgilerimi elimden geldiği kadar özgün içeriklerle yayınlamak. Burada yayınlamamda ki amaç sizin görüşlerinizi almak. Lütfen gördüğünüz eksik, hata veya önerilerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.

googleasistan
reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 596
  • Ticaret 18, (%100)
Herşey hakkında açılan siteler ziyaretçi deneyimi olarak bana itici geliyor. Ana manşette bile mesela Ağız ve Diş Sağlığı yanında Sigmund Freud Kimdir başlığı var. Bunları böyle kullanmak yerine - temayı kullandığımdan biliyorum - tek manşet haberi ön plana çıkartacak şekilde düzenleyebilirsiniz.
Google açısından ve SEO açısından da bu tip siteler sıkıntılıdır. Botlar sitenize ilk girdiğinde, o siteyi Google'a rapor ederken kategorisini belirlerler. Her kategoriden içerik olan siteyi bot algılayamaz ve kategorize edemez. Bu da sizin ziyaretçi kaybınıza neden olur. SEO için ekstra çalışma yapmanızı gerektirir.
Kategorileri bu tip siteye uygun farklı bir tema ile sayfa geneline dağıtırsanız en azından gezinti sorununu çözersiniz. Top Menü'ye eklemişsiniz tamamını ama o yeterli bir çözüm değil.
Tamam alan adınız herşey hakkında olduğu için tek bir kategoride belki içerik giremiyor olabilirsiniz ama bunu yaparken de farklı çözümler geliştirebilirsiniz. Bence en önemli çözüm Sahifa Teması konusunda uzman değilseniz eğer daha uygun bir tema kullanmanız. Çünkü bu temada kalıcıysanız bazı düzenlemeler ve Visual Composer kullanmayı biliyor olmanız gerekecek.

mustafaatalay mustafaatalay www.nanotasarim.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kendi halinde biri...
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 3 / 14
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle uayrılarınız için teşekkür ederi. Anlatmak istediğiniz sanırım konuları bloklar halinde anasayfada kategorize etmek, konuları birbirine karışmaması için. Bunun dışında bir yola girdim bundan sonra dönmek zor olacak çünkü bu zamana kadar yapmak istediğim herşeyi yarı yolda bırakarak devam etmedim bir sonuç alamadım.

Tema konusunda evet ilk defa kullanacağım tasarımı ve kullanımı güzel diye bunu tercih ettim. Düzenleme vs gibi konularda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al