Içerisinde işinize yarayacak bir çok hesaplama aracını bulabileceğiniz ve işinizi kolaylaştıran bir site.

Hesaplama derken sadece matematik ve muhasebe konuları hakkında işlemlerden bahsetmiyorum.

Örneğin kaç yaşında olduğunuzu, hangi yaştan gün aldığınızı merak ettiniz. Bunun için Yaş Hesaplama aracını kullanabilir ve daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bunun dışında KDV, Tevkifat, Matrah, Gelir Vergisi, Telefon ÖTV vergisi araçlarına da göz atmanızı öneririm.

Zam haberleri gibi üzücü haberleri okuduktan sonra yüzde hesaplama aracı ile basitçe yüzde hesaplaması yapabilir veya zam hesaplama aracıyla doğrudan zam’a yönelik hesaplamaları yapabilirsiniz.

Bu ve bunlar gibi 20 + (ve üzeri) sorununuzu oluşturduğum araçlarla senhesapla.com a girerek kolay ve anlaşılır bir arayüzle çözebilirsiniz.

Sitedeki bütün araçları size anlatsam da siteye girip görmeniz en iyisi olacaktır.

Yaklaşık 1 yıldır hobi olarak bu siteyi yapıyorum. Umarım siteyi ve içindeki araçları sever ve kullanırsınız.

Bana ulaşmak için sosyal medyada senhesapla yı aratarak sosyal medyadaki senhesapla hesaplarına Instagram’dan , Twitter’dan, Facebook’tan yorum atabilir veya DM’den yürüyebilirsiniz.

Site Linki: https://www.senhesapla.com