lostyazilim
tr.link

Hırdavat sektöründe yeni e-ticaret sitemiz.

3 Mesajlar 724 Okunma
acebozum
tr.link

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 42 / 70
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar... Hırdavat sektöründe bir işletmeyiz. Ben geliştiricileri olarak hazır olmayan ama hazır kütüphanelerden oluşan özel soyutlama katmanlarına sahip yüksek hıza sahip bir e-ticaret platformu geliştirdim.

İncelemenizi ve ardından görsel olarak değerlendirmenizi istiyorum. Puanlama ve yorum sistemini n11 in mantığı gibi kullandım. Önden belirtmek istedim.

Bu arada açılış yaptık satışa açıktır. 12 taksite kadar tüm kredi kartlarında avantajlı fiyatlar sunuyoruz.

Platformda üyelik oluşturun bana wm aracindan isim soyisim bilgilerini gönderin kontrol sonrası hırdavat ürünlerine ihtiyacınız olduğunda wm aracının üyesiyim dediğinizde varolan indirimin üzerine ekstra indirimlerde uygulayacağım. Hepimiz meslektaşız birbirimize destek olmak kadar güzel bir şey yok...

İncelemeleriniz için şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla...

https://dopinghirdavat.com

Web Project Master | {Good Code}
elektronikssl
webimgo

TheCompany TheCompany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Ardahan
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 16 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
Elinize sağlık, bazı tavsiyelerde bulunmak isterim, site ilk açıldığında 71 istek ile 16mb indiriyor, bu çok fazla, sayfalar arası geçişler aşırı yavaş kesinlikle resimleri optimize etmeniz gerek, ön yüzde kırpılmış ve sıkıştırılmış versiyonlarını kullanın, lazyload ya da başka türlü teknikler de kullanabilirsiniz, javascript dosyalarını https://parceljs.org/ bununla paketlemeniz de hıza yarar sağlayacaktır.
06WUU

kişi bu mesajı beğendi.

06WUU 06WUU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 42 / 70
  • Ticaret 0, (%0)
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. TheCompany