Hit Canavarı adlı web site ile kredi toplayarak sitenizi Türkiye lokasyonundan ziyaret etmelerini sağlayabiliyorsunuz. Sistem çok basit, siz onların sitesine giriyorsunuz onlar da sizin sitenize giriyor.
Faydalı bir site.

KAYIT OL

Referanslı Link

Referanssız Link

Açıklama

• Hit dağıtımı
Yukarıdaki Url listesindeki her site eşit oranda hit alacaktır. Eğer tek bir site adresinin gösterilmesini istiyorsanız url listesine sadece gösterilmesi istediğiniz siteyi ekleyin.

• Eşit miktarda hit dağıtımı yapmak için sıfırlayın
Toplam başlığı altında bulunan sayılara tıkladığınız takdirde hitleriniz sıfırlanacaktır. Eğer sıfırlama yapmazsanız çok hite sahip olan bir site tekrar hit alabilmek için yeni eklediğiniz sitenin aynı hit değerine gelmesini bekleyecektir. Toplam başlığındaki rakamlara her bastığınız takdirde Hit başlığındaki değer silinecek, Toplam başlığına aktarılacaktır. Örneğin listeye 5 adet site eklediniz ve bunların aynı oranda hit almasını istiyorsanız belirli aralıklarla bu işlemi yapmanız önerilir.

• Durdur/Aktifleştir/URL(site) sil
Hernagi bir sitenizi Durdur butonuna tıklayarak hit almasını durdurabilirsiniz. Bu işlemi yapabilmek için Üye Hesabınızın ve Site Durmunuzun aktif (yani 1) olması gerekir.

• Eklemiş olduğunuz siteleri silebilirsiniz!
Url listenizden sildiğiniz siteleri Silinmiş Url'leri Kontrol Et butonuna basarak görebilirsiniz.