HIZLI PROTOTİPLEME SİTESİ www.etkaotomotiv.com

Yeni ürün geliştirme sürecinde, hızlı prototipleme yaparak prototip üretip, test etme olanağı büyük bir avantajdır. Sayısal mühendislik formasyonu ve bilgisayar yazılım ve donanımlarındaki teknolojik gelişmeler, prototip konseptinin bir alternatifi değildir, zira karmaşık tasarım talebi giderek artmaktadır. Özellikle stil tasarımı konusunda bazen bilgisayar imkânları da yeterli olmamaktadır. Hızlı prototipleme ihtiyacı hiçbir zaman bitmeyecek, artarak devam edecektir.

Firmamızda bulunan, 400 x 500 x 600 mm boyutlarındaki (FDM teknolojili) hızlı prototipleme cihazımızla, müşterilerimize sadece ekran görüntüsü yerine, kendilerine arz ettiğimiz endüstriyel tasarımları gerçek ölçeğinde test etme ve kullanım yerlerinde deneme olanağını sağlıyoruz. Böylelikle kalıplama aşamasına geçmeden önce hızlı prototipleme ile gerekli görülen değişiklikleri yaparak, müşteri tatminini arttırma imkanına sahip olmaktayız.

Fortus 400 MC sistemimiz ile, konvansiyonel kompozit kalıp üretiminde tamamlanması gereken pozitif model üretimi, model doğrulama, kalıp üretimi gibi aşamaları ortadan kaldırarak zamandan ve maliyetten tasarruf ediyoruz.

Prototip ürünler, ABSi, ABS-M30, ABS-M30İ,ABS-ES07, PC, PC-ABS, PC/PC-ISO, PPSF, ULTEM 9085 gibi çok çeşitli malzemeler kullanılarak, somut hale getirilip müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Hızlı prototipleme teknolojisi bize fiziksel bir ürün üretmeden önce, bilgisayar üzerinde ürünün prototipini yapıp test etme ve bir problem görüldüğü takdirde tasarımı revize etme şansı vermektedir. Tasarım FMEA sürecinin en önemli aşaması böylelikle kat edilmiş olmaktadır. İleride doğabilecek hatalar yok edilmiş, ürün devreye alma zamanı ve maliyeti en aza indirilmiş, kalite de en üst düzeye çıkartılmıştır.

hızlı prototipleme Görüşlerinizi Bekliyoruz...