Merhaba değerli forum üyeleri ve forum yöneticileri yeni bir kuruluş olan webmaster forumumuz yani WMForumlari.NET bünyesi altında siz değerli web site sahipleri için yeni kategoriler açıyor ve sitelerinizin Google üzerinde ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Sizler için forum üzerinde yeni açmış oldumuz Hosting Hakkında Paylaşımlar adındaki kategorimizi açıp sub kategoriler beraberinde Hosting firmalarınızın isimlerini duyurmaya çalışıyoruz.


Bu evrede google üzerinde birçok yeni web sitesi hızla yerini alıp ilerleme yolunda adım atmak adına. Hosting Firmaları hakkında genel bir araştırma yapıyoruz ve bu araştırmalar sonucunda web sitemize en uygun hosting firmasını arıyoruz.

Ve araştırmalarımızın neticesinde en uygun host satışı yapan firmaları arıyoruz gerek indrim kodu gerekse diğer kupon türleri ile beraberinde yeni bir web kurucusu için başlangıç olarak en ideal olan [COLOR="Black"]Hosting Kampanyaları[/COLOR] arıyoruz ve demidne dediğimiz gibi yeni bir başlangıç açısından fazla tutar tutmaması için elimizden geleni yapıyoruz.


Bazı web kurucusu arkadaşlarımız henüz sıfırdan başladıkları için acaba yapabilicekmiyim olucak gibisine Ücretsiz Hosting kampanyası gibi azda olsa hosting firmalarını araştırıyorlar ve kendilerine en uygununu bulduktan sonra sıfırdan bir web başlangıcına Ücretsiz Hostingler ile adım atmak istiyor.

Yokarıdaki paylaşmış olduğumuz bilgiler doğrultusunda sizlerde yeni kategorilerimizde hosting firmalarınızın yer almasını istiyorsanız hemen bir adım atın ve hosting firmanıza ait kampanyaları ve hosting firmanızı bizimle tanıtın.

Umuyorum bu tanıtım makalemde foruma aykırı bir kural ihlali yoktur buna nazaran şayet varsa yönetici ve forum üyesi arkadaşlarıma özürlerimi tek tek sunar konunun kiliti yada kapanması için sorun teşkil etmemek adına elimden geleni yaparım..