lostyazilim
tr.link

Hosting ve Domain Hakkında Bilgilendirme Blogu

3 Mesajlar 624 Okunma
lstbozum
tr.link

WmOptimize WmOptimize Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebProgramlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 151 / 174
  • Ticaret 3, (%100)
Hosting Hizmeti

Hosting hakkında bilgilendirme, web mastarlara yönelik tavsiye ve yönlendirmeler paylaşım yapılan bir web mastar bilgilenme blogu

Hosting paketler hakkında, nasıl seçilmeli ve neye göre seçilmeli konular hakkında makaleler yazdığımız zamana zaman tavsiyeler ve yönlendirmeler de bulunduğumuz paylaşımlar yapmaktayız.

Genellikle hosting hakkında paylaşımlar yapsak ta domain hakkında da paylaşımlarımız oluyor ancak domain hakkında ki bilgiler sabit ve genle bilgiler olduğu için pek fazla geniş bir alan değil ve bu konu hakkında makale yazmak için konu bulma sıkıntısı doğmakta.

Önce merak ettikten sonra edindiğimiz bilgilere ağırlık vermekteyiz. Eğer biz merak ettiysek mutlaka başkaları da etmiştir diye düşünerek önce kendimizdeki sonra takipçilerimiz de ki soru işaretlerini siliyoruz.

Sizinde merak ettiğiniz ve incelememizi istediğiniz veya ele almamızı gerektiğini düşündüğüz konu veya konu başlıkları var ise yorumlarınızı, tavsiyelerinizi değerlendirir ve değer veririz.

Ele Aldığımız Bir Kaç Konu Başlığı

VPS İLE VDS ARASINDAKİ FARK NEDİR ?

SEO HOSTİNG NEDİR ? NASIL KULLANILMALI ?

Sitemiz hakkında tavsiye, yorum veya ele almamız gerektiğini düşündüğü konuları paylaşırsanız seviniriz.

wmaraci
reklam

oirmak1975 oirmak1975 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Google ADS Sertifikalı Uzman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** I**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Alan adını .tk almak yerine .com, .net gibi alınsaydı daha iyi olurdu. Hosting firmaları genelde .com alan adını kullanırlar.
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

https://www.ozerirmak.com.tr

WmOptimize WmOptimize Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebProgramlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** F**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 151 / 174
  • Ticaret 3, (%100)
oirmak1975 Haklısınız hocam ancak ben su siteyi paravan yapmak için açmıştım sonra baktım sarıyor devam ettim siteye. Belki marka olmak için zor ama google bizi görsün yeter :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al