Iban paylaşmak için onlarca banka uygulama arasında kaybolmayın ! Ibanla.com ile tüm iban adreslerinizi tek bir yerden yönetebilir ve kolayca paylaşabilirsiniz.

Not : Proje henüz test aşamasında olup, bu konuyu açmamızdaki temel sebep sizlerden olumlu/olumsuz geri dönüşleri alarak projeyi daha iyi bir hale getirebilmek.

Neler Yapabilirsiniz ?


    Ibanla.com'a kayıt olduktan sonra iban adreslerinizi ekleyebilir, hatta ihtiyaç duymanız halinde telefon numaranızı ve sosyal medya hesaplarınızı da ekleyebilirsiniz. Unutmadan, iban adresinizden sistem bankayı otomatik tanımlamakta.


[LIST=2]
Eklediğiniz iban adreslerini paylaşmak çok kolay, ister paylaşmak istediğiniz ibanın üstüne tıklayın, isterseniz profilinizi paylaşın. Örnek profili incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
[/LIST]

[LIST=3]
Artık birilerinden iban istemek yerine direkt ibanla.com üzerinde aratabilirsiniz. Sadece üyelere özel iban sorgula sayfası üzerinden telefon numarası ile iban sorgulayabilirsiniz. Tabi ki iban sorgulama sadece ibanla.com üyeleri arasında olmakta. Bu sebeple ilk etapta çok kullanışlı olmadığının farkındayız :)

Iban sorgulama sayfasını incelemek için tıklayın.
[/LIST]

Bu özellikler dışında daha bir çok özellik geliştirme aşamasında, tabi ki süreç hakkında sizlerden gelen destek ile projeyi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancımız tam :) Bu yüzden negatif/pozitif tüm eleştirilere kapımız sonuna kadar açık.

Buraya kadar okuduğunuz için ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ibanla.com'a kayıt olmak için tıklayın.