Iğneli Epilasyon Nedir?

İğneli Epilasyon Yöntemi
Kıl ve tüy problemleri özellikle de kadınlar için son derecede uğraştırıcı ve can sıkıcı problemler olmaktadır. Bu noktada kadınlar son derecede pürüzsüz ve kılsız olan ciltlere sahip olmayı istemektedirler. Bunu yapmak için kadınlar iğneli epilasyon yöntemi ile bu sorunlarından kurtulabilmektedirler.

Bu yöntem sayesinde kadınlar son derecede pürüzsüz ve kılsız ciltlere kesin olarak kalıcı bir şekilde sahip olabilmektedirler. Bu yöntem kıl köklerini esas olarak gerçekleştirilen uygulamalar olmaktadır. Bu yöntemlerin sayesinde kıl kökleri eski işlevlerini kaybetme olduklarından dolayı son derecede kalıcı şekilde olmaktadırlar. Bu sayede de kıllarla başı belada olan kişiler kıl sorunundan kolaylıkla kurtulabilmektedirler.

İğneli epilasyonların iki farklı türü bulunmaktadır. Bunlar gelvanik iğneli epilasyon ve termolisis iğneli epilasyon türleri olmaktadır. Bunlardan ilkinde uygun iğneler ile kıl köklerine elektrik gönderilmektedir.

Bu sayede de kılların meydana geldiği hücrelerde kök hücreler parçalanarak kıl kökünün işlev görmesi engellenmektedir. Diğerinde ile iletken olarak su kullanılmaktadır. Köklerde gerçekleştirilen titreşimler sayesinde yine kıl kökleri işlem görmemekte ve kıl oluşumu engellenmektedir. İğneli epilasyon türleri ile kişiler istedikleri yöntemleri kendilerine uygun olacak şekilde tercih ettiklerinde son derecede kalıcı olan bir şekilde kıl sorunlarından kurtulabilmektedirler.

İğneli Lazer Epilasyon
Oldukça az bir ağrı ile kıllarından son derecede kalıcı bir şekilde kurtulmak isteyen kişiler bu yöntemleri tercih ettiklerinde bizler son derecede nitelikli bir güzellik merkezi olarak kişileri bu rahatsız edici sorunlarından kalıcı bir şekilde kurtarıyoruz.

İğneli epilasyonlarda son derecede az bir ağrı meyana gelmektedir. Bu işlemler hem kadınlar hem de erkekler için son derecede ideal ve kalıcı bir çözüm olmaktadır. Ancak bu noktada diyabet hastası ve egzama gibi rahatsızlıkları olan kişilerin hekimlerinin onaylarını almadan bu yöntemleri kendilerine uygulatmamaları gerekmektedir.

İğneli lazer epilasyon yine hamile bayanlar ve kalplerinde pil olan kişiler için de uygun olan yöntemler değildir. Bu rahatsızlıkları ya da durumları olmayan herkes bu yöntemleri tercih ederek kıl sorunlarından kurtulabilmektedirler. Bu yöntemler için uygulamaların yapılması öncesinde kılların köklerinin belirgin olmaları adına kılların bir miktar uzun olması ya da uzatılması gerekmektedir.

Bu sayede kıl kökleri rahat bir şekilde görülerek işlemler de daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Belirli durumlarda olmayarak kıl sorunlarından kesin bir şekilde kurtulmak isteyen herkes bu yöntemi tercih ederek son derecede az bir acı ile kıl sorunlarından rahatlık ile kurtulabilmektedirler.

Detaylı anlatım: http://www.aslitarcan.com/